Rocío Flores esclata en directe

Rocío Carrasco ha esclatat per les acusacions que apunten al seu pare i que li han fet reviure coses del passat.

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores està fent la defensa del seu pare a 'Gran Hermano VIP' | GTRES

La filla d'Antonio David FloresRocío Carrasco no ha pogut aguantar més la pressió i ha esclatat en directe durant el debat de 'Gran Hermano VIP'. Jordi González tornava a plató després de veure un vídeo en el qual es podia veure una discussió entre Antonio David i Hugo Castejón, en aquest es podia entreveure com Hugo acusava Antonio David d'haver-lo empès i això ha estat el motiu que ha fet plorar a la seva filla.

Rocío Flores ha començat a plorar i Jordi li ha preguntat si es devia a la pressió mediàtica, ella ha explicat que no perquè això és una cosa que ella va assumir fa dos mesos quan va defensar al seu pare, per a seguidament explicar els motius dels seus plors.

Una mala interpretació dels fets

Aquests plors es deuen a l'acusació de Castejón de la presumpta agressió per part d'Antonio David, el que Rocío Flores ha dit que era molt injust i més sabent, que recentment el seu pare ha estat absolut d'una sentència per maltractaments i que van estar a prop de portar-lo a presó.

Llàgrimes convertides en crits

Els fets no han acabat aquí. Seguidament Kiko Jiménez, amb qui no anava la història, ha decidit la seva per seguir carregant en contra d'Antonio David Flores, acusant-lo d'haver anat al concurs a fer soroll i a tornar a ser un personatge purament televisiu. En aquest moment, Rocío Flores s'ha aixecat per començar a cridar i increpar a Jiménez, tot dient que totes les seves aparicions en concursos i programes es deuen a la relació que va mantenir amb la seva tieta Gloria Camila Ortega.

També et pot interessar...


Comentaris
Margot
Rocio como hija eres un orgullo y a ti no te pueden ofender señores portu
Angie.
Eres una hija 10 tu padre puede sentirse muy orgulloso de ti.

envia el comentari