Rocío Carrasco

Rocío Carrasco torna a donar la campanada: «És totalment fals»

Rocío Carrasco s'està trobant molts obstacles en la seva nova aventura mediàtica

Rocío Carrasco va fer un pas endavant per explicar la seva veritat i demostrar que els periodistes havien estat molt injustos amb ella. El públic va confiar en el seu testimoni i la va coronar reina del feminisme. De fet, va tenir tant èxit que Telecinco va pensar un nou projecte.

Rocío Carrasco va aconseguir que el seu documental reunís davant la televisió a més de tres milions d'espectadors, una xifra molt alta. Els seus directors no volien desaprofitar-ho i van decidir gravar un segon lliurament d'aquesta sèrie: 'En el nombre de Rocío'.

Glòria Camila va saber que la seva germana anava a continuar a la televisió i el preu que havia pagat excedia tots els límits. Pretén publicar un diari secret que va pertànyer a Rocío Jurado i que la seva hereva va trobar després de la seva mort.

José Ortega Cano era conscient que Rociíto anava a convertir-lo en la seva nova víctima, així que els seus aliats es poden treballar. El primer lliurament de la docusèrie va destrossar a Antonio David i els nous capítols pretenen fer el mateix amb el torero.

Carrasco va revolucionar la premsa del cor i alguns mitjans van començar a difondre rumors que no s'ajusten del tot a la realitat. Diuen que Telecinco té por d'emetre 'En el nombre de Rocío' perquè saben que és un programa demandable, però no és veritat.

Els directors de Rociíto segueixen apostant per ella i la sèrie sortirà d'aquí a un temps, encara que no han confirmat la data. Fonts pròximes a la cadena asseguren que tot el que s'ha explicat «és totalment fals».

Telecinco segueix confiant en Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado continuarà la seva meteòrica carrera a la televisió, encara que els seus responsables hagin decidit deixar descansar el seu personatge. Ha estat exposada massa temps i ara volen deixar circular rumors per augmentar l'interès.

També és cert que Telecinco ara està centrat en un altre programa que no aconsegueix connectar amb el públic: Secret Story. Pensaven que anava a ser un format explosiu i estan tenint molts problemes per aconseguir que brilli, així que estan concentrats en això.

Carrasco ha volgut deixar clar que el seu documental no pretenia fer mal a ningú, simplement tenia intenció de demostrar la veritat. «No és una docusèrie que es vagi a fer, ni s'està fent, des del ressentiment, la venjança o la maldat».

Aquestes paraules no van convèncer als seus detractors, que no han parat fins que la justícia ha actuat. Ortega Cano va contractar a un jutge de Saragossa perquè lliurés el projecte a un jutge i aquest el revisés abans de la seva emissió.

Rocío Carrasco es defensa: «No m'han educat en la maldat»

Rocío està tenint molts problemes en la seva nova aventura televisiva, encara que segueix tenint el suport dels alts càrrecs. El públic està començant a pensar que el seu documental no veurà la llum, però Telecinco vol deixar clar que tot és mentida.

Carrasco explicarà per què no té relació amb la família Mohedano i per què va decidir separar-se d'Ortega Cano. Malgrat tot, caldrà esperar un temps que potser serveix perquè els espectadors confiïn en les bones intencions de la protagonista.

En la seva última intervenció va declarar: «El documental s'està preparant des de la veritat, que en això sí que m'han educat. No m'han educat en la maldat ni en la venjança».

Glòria Camila està convençuda que tot és una excusa per seguir guanyant diners i les conseqüències són massa greus: el patiment d'Ortega. Aquesta és la raó per la qual ha posat una demanda contra la seva germana encara que, per desgràcia, no servirà de res.