YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rocío Carrasco prepara la seva participació a 'MasterChef Celebrity'

La filla de Rocío Jurado està a les quinieles per participar en la pròxima edició del concurs culinari amb més èxit de la televisió

Rocío Carrasco podria ser concursant de 'MasterChef Celebrity'
Rocío Carrasco podria ser concursant de 'MasterChef Celebrity' | GTRES

La pròxima edició de 'MaterChef' està ja escalfant motors en la seva versió per famosos, i sembla que comencen a sortir a la llum els concursants que hi participaran. Un nom que cada cop està cobrant més protagonisme en les quinieles sobre els possibles concursants és el de Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado i Pepe Carrasco.

El format és un dels més vistos de la televisió a causa de la curiositat que genera entre els espectadors veure com es comporten els famosos en un àmbit diferent de l'habitual, com és el cas d'una cuina. Pel programa han passat molts rostres coneguts: Paz Vega, Mario Vaquerizo, Anabel Alonso o Boris Izaguirre, en són alguns exemples.

Rocío Carrasco, en el càsting de 'Masterchef'

Segons desvelava en exclusiva la publicació ‘Look’, la filla de la difunta Rocío Jurado va ser vista amb el seu marit, Fidel Albiac, sortint dels estudis ‘Fuente el Saz’, on se celebraven les últimes proves del càsting per la pròxima edició de ‘Masterchef Celebrity’. Tot sembla indicar que ara mateix, Rocío Carrasco estaria tancant les negociacions per poder participar en el concurs culinari.

Amb la seva participació al programa, Rociíto vol mostrar la seva cara més personal i alegre i deixar enrere una etapa convulsa, marcada per la inexistent relació amb el seu exmarit Antonio David Flores i els seus fills.

Concursar a 'MasterChef' seria una alegria en un moment tan difícil
Concursar a 'MasterChef' seria una alegria en un moment tan difícil | CatalunyaDiari.cat

 

Una etapa complicada

Cal recordar que, recentment, Rocío va perdre el judici en què estava immersa i en el qual acusava el seu exmarit Antonio David Flores de maltractaments; l’Audiència Provincial va desestimar la demanda per considerar que no hi havia indicis d’aquests fets. Per si això no fos suficient, fa poc va rebre un nou revés judicial quan se li va comunicar que Olga Moreno, parella actual d'Antonio David Flores, no serà investigada per un delicte d’alçament de béns, tal com havia demanat Rocío Carrasco.

Carrasco torna a la televisió

Després d’un temps apartada de la televisió, Rociíto tornaria a la petita pantalla trepitjant fort en un concurs en horari de 'prime time', on mostraria tot el seu talent culinari i podríem conèixer aspectes d’ella fins ara desconeguts. No és la primera vegada que Rocío Carrasco participa en un programa de televisió; l’últim cop que se la va veure en aquest mitjà va ser com a presentadora del programa de Telecinco ‘Hable con ellas', al costat d'altres presentadores conegudes com, per exemple, Sandra Barneda i Alba Carrillo.


Comentaris

envia el comentari