Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Rocío Carrasco provoca acomiadaments a Telecinco: «Es creu il·luminada per Déu»

Alguns professionals han vist perillar el seu lloc de treball

Rocío Carrasco ha estat més de vint anys guardant silenci, però ha ressorgit de les cendres per convertir-se en una estrella de la televisió. Ha rebut ofertes d'una infinitat de programes, però únicament ha acceptat la proposta de 'Sálvame': ser la defensora de l'audiència.

Jorge Javier va anunciar la gran notícia i els seus col·laboradors es van quedar sense alè, ja que temien que l'hereva de la Jurado hagués imposat condicions. Sempre s'ha dit que tenia relació amb persones molt importants de la petita pantalla i que utilitzava el seu poder sense contemplació.

La primera a posar-se a tremolar va ser Lydia Lozano, que tenia por d'haver estat vetada per la seva nova companya. En el passat van tenir molts enfrontaments, ja que la canària formava part de l'exèrcit d'Antonio David.

Va escriure molts reportatges amb informació que li passava Flores i anys després ha descobert que les dades no eren correctes. Durant un dels programes de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' es va disculpar amb Rociíto, però segueix arrossegant l'error.

Alguns espectadors es van burlar d'ella perquè es van adonar que la seva manera de treballar no era gaire professional. La periodista està molt penedida, tot i que encara no ha patit cap conseqüència per la seva falta de rigor.

Per aquest motiu, quan va saber que hauria de compartir plató amb Carrasco, va pensar que havia arribat el seu moment. Li van fer creure que la filla de 'la més gran' s'havia negat a col·laborar amb ella.

Curiosament, el dia que l'exdona d'Antonio David va estrenar la seva secció a 'Sálvame', Lydia no hi era present. Van fer broma amb aquesta coincidència, però més tard Rociíto va garantir que mai jugaria amb la feina de ningú.

Antonio Montero, al punt de mira

Carlota Corredera ha estat la gran defensora de Rociíto durant els últims mesos. No consent que ningú posi en dubte el seu testimoni i fins i tot ha amenaçat diversos dels seus tertulians, com ara Antonio Montero.

El periodista va haver de sortir del plató de 'Sálvame' perquè va posar en dubte el paper de mare de la nova amiga de la presentadora. Aquest caràcter autoritari ha fet que gran part del públic no estigui content, i fins i tot hi ha famosos que han mostrat descontentament amb aquesta postura.

És el cas de Carmen Lomana, que està avorrida que Telecinco i la gallega estiguin sempre parlant del mateix tema. «Es creu il·luminada per Déu», va comentar la reina de la moda sobre el comportament de la comunicadora.

En més d'una ocasió ha posat en dubte la reivindicació feminista que ha liderat la filla de la Jurado. «No se es pot prendre el pèl a les dones maltractades des d'un espectacle que no és ni més ni menys que un negoci».

Kiko Matamoros ha perdut la il·lusió

Una altra de les persones que ha estat a punt de perdre la feina ha estat Kiko Matamoros. És una de les cares més carismàtiques de la petita pantalla, tot i que ha reconegut que els últims esdeveniments li han fet molt de mal.

Està acostumat a enfrontar-se als seus companys, però aquesta vegada ha lluitat contra un exèrcit de detractors que li impedien expressar-se amb llibertat. Totes les opinions que anaven en contra de la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' no tenien cabuda a 'Sálvame'.

L'exmarit de Makoke va tenir un agre enfrontament amb Carlota Corredera, que el va acusar d'opinar sobre el tema sense tenir informació suficient. Recordem que el tertulià es va negar a veure el documental perquè no li portava bons records.

Recentment s'ha sotmès a la màquina de la veritat per a demostrar que no té res a amagar. En aquesta intervenció ha revelat que es va pensar seriosament deixar la televisió durant un temps.