Rocío Carrasco i Antonio David a Marbella, el 9 de juny de 1999

Cop definitiu de Rocío Carrasco a Antonio David: es queda amb el que més volia

Rociíto arriba a 'Sálvame' disposada a quedar-se, un veritable cop mestre contra el seu ex

Rocío Carrasco acaba de donar-li el cop definitiu a Antonio David Flores. Si bé aquests mesos l'ha retratat en la seva docu-sèrie, ara es queda amb el que més volia.

Humiliat, amb la seva imatge completament destrossada i vist per gairebé tot Espanya com un maltractador, sembla que l'exguàrdia civil ha tocat fons. Just el cap de setmana passat, el pare de Rocío Flores trencava el seu silenci en una entrevista a Youtube.

En aquesta, relatava la manera en què s'havia assabentat del seu acomiadament fulminant de 'Sálvame'. Una situació que ell denuncia com profundament injusta.

Després de tants anys dedicats al programa vespertí, mai va arribar a sospitar que podrien tendir-li un parany de tal magnitud. De la mateixa manera que tots, fa uns mesos s'assabentava en directe que la seva ex preparava una docu-sèrie on trencaria el seu silenci.

«Arribar sospitar que hi havia un documental des de fa un any i que tot anava a acabar convertint-se en un parany? Mai», enunciava. El marit d'Olga Moreno relatava que el seu acomiadament li va ser comunicat a penes cinc minuts abans de fer-se efectiu.

«M'assabento cinc minuts abans que m'anaven a acomiadar aquest mateix dia. M'envien l'escaleta, i fins i tot tenia el bitllet de Màlaga a Madrid per anar a treballar», explicava en la seva entrevista.

«Em comencen a donar llargues, i em quedo a l'espera de si em trucaran. Tot d'una, m'assabento per televisió que he estat acomiadat», sentenciava. «No he vist que a ningú se l'hagi acomiadat i humiliat públicament d'aquesta manera».

Antonio David ho té molt clar, i és que passi el que passi mai tornarà a treballar per a La Fábrica de la Tele. «El dany que se m'ha fet a mi i a la meva família és irreparable».

«Han provocat en la societat un odi cap a mi i cap a la meva família, que ho he patit en les meves carns. Convertir una persona, que ni tan sols ha estat jutjada, en culpable».

Per a ell, s'han sobrepassat totes les línies. «Han arribat a vendre que tinc la capacitat de manipular a set jutges, inclòs a un especialista en maltractament de gènere».

Rocío Carrasco es corona com a reina absoluta de Telecinco

No obstant això, el que segurament no esperava és que la venjança de Carrasco arribi fins al punt de quedar-ella amb el seu lloc de treball. Una inesperada notícia que comunicava el mateix Jorge Javier Vázquez ahir a la tarda. «Rocío Carrasco ha fitxat per 'Sálvame'». I, tot i que encara no sabem el lloc que ocuparà en el programa, no hi ha dubte que és un veritable cop mestre.

Pot ser col·laboradora, defensora de l'audiència o fins i tot presentadora. No obstant això, hi ha qui aposta al fet que podria estrenar una nova secció feta només per a ella.

Aquest moviment podria formar part del famós pla per destruir a Antonio David del qual parlava el mateix exguàrdia civil. Segons al·legava en la seva entrevista, ell considera que ficar-lo a 'GH VIP', va ser només un primer pas amb la intenció de portar-lo a l'escorxador.

«Tinc constància que Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenien demandats a directius i gent de La Fábrica de la Tele», detallava. D'aquesta manera, donava a entendre que Carrasco i el seu marit haurien manipulat a les grans elits de Telecinco, utilitzant aquestes demandes per aconseguir el seu veritable objectiu: venjar-se.

«T'adones que utilitzen la justícia com un negoci, ja que l'han utilitzat per emmordassar. Han utilitzat aquestes demandes per amenaçar-los, pactar i fer un negoci milionari amb ells», arremetia. «És una venjança personal».

Sigui com sigui, a hores d'ara la filla de Rocío Jurado ja s'ha coronat com la nova reina de Telecinco . I bona prova d'això és que arriba al programa en el qual alguna vegada se la va criticar i la van titllar de mala mare, sabent que ha vençut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.