Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Rocío Carrasco, responsable de l'adeu d'un programa conegut de Telecinco

L'emissió de la sèrie documental de la filla de Rocío Jurado hauria expulsat de la graella amb 'La Campos Móvil'

La Campos Móvil es va estrenar amb magnificència fa mesos, i es va convertir en una gran aposta de Telecinco per a l'any 2021. María Teresa Campos tornava a la cadena en la qual tants èxits havia collit durant tota la seva llarga carrera. Ara bé, Rocío Carrasco, la seva gran amiga, podria ser la responsable del sonat fracàs de la matriarca de 'Las Campos'.

María Teresa tornava amb La Campos Móvil, un programa d'entrevistes en un autobús que va tenir a Isabel Díaz Ayuso, presidenta madrilenya, com a primera convidada. Encara que semblava que el nou espai anava per llarg, la xerrada amb la màxima dirigent del Partit Popular a Madrid no va tenir continuïtat.

Fins ara, la raó de la desaparició del programa era tot un misteri, lluny de la seva resolució. Tot i això, fa unes hores, la veterana periodista malaguenya ha donat algunes pistes sobre el perquè d'aquesta cancel·lació sense cap raó aparent.

Rocío Carrasco, culpable de la suspensió de 'La Campos Móvil'?

María Teresa Campos s'ha explicat, sense cap mena de censura, amb els companys del diari de tirada nacional ABC. Parlant de tot una mica, l'expresentadora de Telecinco ha culpat, en certa manera, al documental de Rocío Carrasco.

El cas és que la Campos ha revelat una cosa que tots intuíem des que el seu programa va desaparèixer de la graella de Telecinco. La docusèrie Rocío, explicar la verdad para seguir viva, va provocar que el seu programa deixés de tenir interès per als caps de la cadena.

[Tweet] 1369777239286505474 [/ tweet]

De les paraules de María Teresa pot deduir-se que no va ser una cancel·lació definitiva, sinó que caldrà deixar passar el temps fins que trobin un buit a la graella del canal. Sembla que ja hi ha capítols de La Campos Móvil preparats per sortir en antena quan donin el vistiplau els caps de Mediaset.

"No sé res sobre la data de tornada del programa. Es va emetre un lliurament i ja van posar el de Rocío", ha explicat María Teresa Campos en una xerrada amb Joana Morillas. "Així que no puc dir-te més". Així de contundent ha contestat sobre aquest assumpte.

Altres polèmiques de María Teresa Campos

A més de parlar sobre el seu programa, suspès durant un temps indefinit, la Campos no ha dubtat a referir-se a altres temes que li pertoquen. María Teresa ha pregat que els mitjans de premsa deixin de dir que ja s'ha desfet de la casa que fa tants anys que intenta vendre. "No he venut la casa, i, per favor, demano que no es digui perquè llavors no venen a veure-la i no hi ha manera de vendre-la".

Un altre assumpte de què s'està parlant molt en els últims dies és la trobada amb Kiko Hernández, enmig de les crítiques del col·laborador a les seves filles i la seva neta. La matriarca de les Campos no ha volgut entrar en una nova polèmica i ha romàs impassible.

Al seu torn, ha volgut aclarir per què no es va quedar a Màlaga més dies, on sí que gaudeix la seva família d'unes merescudes vacances. "Vaig tornar a Madrid, no per temes de feina, com s'ha dit, sinó perquè a casa meva estic molt còmoda. Porto una vida molt tranquil·la, tot just surto i a Madrid estic millor", ha sentenciat María Teresa.

La presentadora no té problema a opinar sobre la suspensió del seu programa i la relació que pot tenir amb la docusèrie de la seva amiga. A Rocío Carrasco la considera com una filla i segur que aquestes declaracions no fan cap efecte en la seva bona relació des de fa dues dècades.

Fa pocs mesos que la matriarca ha celebrat els 80 anys. I ella intenta no ficar-se en cap jardí, i menys relacionat amb una de les persones que més estima, com és Rociíto.