Primer pla de Rocío Carrasco

Rociíto ja no pot amagar més els seus fills per què l'han fet fora

Rociíto fa temps que no ha tornat a aparèixer a 'Sálvame'

Rociíto està vivint un any molt important. Gravar la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va ser dolorós perquè per donar el seu testimoni de maltractaments va haver de recordar molts episodis durs. Però la seva producció ha aconseguit que moltes persones li donin suport, alhora que ha servit perquè altres dones en la seva situació demanin ajuda.

L'èxit del format va ser tan gran que 'Sálvame' va decidir fitxar-la. Concretament, per ocupar el lloc de defensora de l'espectador. Tot i això, després d'un parell d'aparicions esporàdiques no ha tornat al programa i es rumoreja que l'han fet fora.

Un dels directors del format, David Valldeperas, ha decidit explicar què ha passat. Ho ha fet per tancar tota mena de xerrameques.

Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge
L'absència de Rocíito a 'Sálvame' ha generat tota mena de rumors. | Telecinco 

Per què Rociíto s'ha absentat a les tardes de Telecinco

La tirada mediàtica que Rocíito va aconseguir amb la seva docusèrie, èxit innegable d'audiència, va fer que La Fàbrica de la Tele la contractés per a 'Sálvame'. Els espectadors van aplaudir aquesta decisió i es van mostrar encantats amb el seu paper de defensora. Però va durar poc, ja que només va aparèixer dues o tres ocasions.

Des d'aleshores, no ha tornat al programa i les especulacions han començat a sorgir. Tanmateix, David Valldeperas les ha tallat d'arrel i ha explicat a 'Europa Press' per què ja no hi és, de forma clara i contundent.

«La secció era una coseta per a l'estiu i ara està preparant coses noves».

Rocío Carrasco i David Valldeperas passejant junts pel carrer amb la mascareta posada
David Valldeperas ha explicat clarament per què Rocío ja no apareix al programa. | EUROPA PRESS 

D'aquesta manera tan clara, ha exposat que encara que la gent es pensava que Rocío seria rostre habitual del programa no era així. La seva incorporació va ser una cosa puntual per a la temporada estival i ella té altres projectes entre mans.

Rociíto té dos programes entre mans

Com ha anunciat el director de 'Sálvame', l'exdona d'Antonio David està centrada per complet en dos programes diferents.

'Montealto' és el primer dels formats, ara es troba en antena i és un homenatge a la seva mare, La Jurado. Exactament el que s'ha fet és recrear la casa de l'artista amb tots els estris que té la seva filla. A partir d'aquí, se la pot conèixer més profundament, sobretot, en l'àmbit personal.

Divendres, 11 de febrer, es viurà una de les entregues més interessants. El motiu és que Carrasco contestarà la seva germana, Gloria Camila, després d'unes declaracions molt dures que ha fet. Explicarà amb proves quina relació tenien, per què es va trencar i, fins i tot, quan i com Ortega Cano va deixar la casa després de quedar-se vidu.

La tensió està servida i sembla que Rocío, amb documentació a la mà, callarà moltes boques.

'En el nombre de Rocío' és la segona temporada de l'esmentada docusèrie i encara no té data d'estrena. Tot i això, s'espera que no trigui gaire i podria començar a emetre's durant les pròximes setmanes.

Aquest cop, girarà al voltant de les causes que van provocar el distanciament de la família materna més mediàtica. Sembla que mostrarà proves que deixaran en evidència més d'un dels familiars. Fins i tot, s'ha especulat que podria ensenyar escrits de la seva mare que expliquen la realitat que es vivia a casa.

Així que, encara que no estigui a les tardes de Mediaset, hi ha Rocío per a estona a la televisió. Cosa que entusiasma els seus incondicionals.