Muntatge fotogràfic de Marta Riesco i Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco no es pot creure l'últim moviment de Marta Riesco

Rocío Carrasco haurà de tenir cura després de l'últim moviment de Marta Riesco

Rocío Carrasco fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i gaudeix d'una gran fama. Ha estat al costat de professionals tan importants com María Teresa Campos i sap com comportar-se a plató. Per això està tan sorpresa amb l'actitud que està tenint Marta Riesco, la nova parella del seu exmarit Antonio David Flores.

La tertuliana ha descobert, gràcies a la periodista Ángela Portero, que Marta ha contractat una advocada força mediàtica: Teresa Bueyes. La reportera de 'El programa de Ana Rosa' considera que alguns col·laboradors de Telecinco han fet malbé el seu honor i la seva credibilitat com a periodista. Aquesta és la raó principal per la qual, segons Ángela, està preparant «una ofensiva legal».

Rocío Carrasco amb la cara seriosa i la mirada perduda a l'horitzó
Rocío Carrasco s'haurà d'enfrontar a una etapa complicada a Telecinco | GTRES

Rocío, filla Rocío Jurado, està més que acostumada que els periodistes parlin i més d'una vegada ha hagut d'actuar. No obstant això, ho ha fet en silenci perquè està convençuda que la veritable justícia es fa als tribunals. La seva actitud és totalment contrària a la de Marta Riesco, que suposadament vol que se sàpiga que ha passat a l'acció.

La parella d'Antonio David Flores vol continuar la seva carrera periodística i no està interessada a cridar l'atenció del món rosa. El problema és que manté una relació sentimental amb una persona força coneguda i suposadament ella està encantada. Gema López, col·laboradora de 'Sálvame', assegura que la reportera pensa que és la nova estrella de Telecinco.

Carrasco s'ha quedat sense alè quan s'ha assabentat que Teresa Bueyes serà la representant legal de Marta. És una advocada de primera categoria, però també una de les més mediàtiques, cosa que deixa en dubte la veritable voluntat de Riesco. Segons els detractors, el que realment vol és que el públic sàpiga que passarà a l'acció, no estar representada legalment.

Rocío Carrasco escolta molt atenta Teresa Bueyes

Rocío ha estat un temps desapareguda de la televisió per preparar el seu segon documental. Telecinco ha donat llum verda al projecte, així que la filla de Rocío Jurado tornarà més aviat que tard i ha d'estar informada. Per aquest motiu, s'ha assabentat de la informació que Ángela Portero ha publicat al diari 'La Razón'.

Marta Riesco s'ha posat en mans de la mediàtica advocada Teresa Bueyes, que és una de les millors professionals del sector. Però també és una persona força coneguda que el primer que ha aconseguit és convertir el seu client novament en notícia. L'experta en lleis ha parlat a 'La Razón' per confirmar que d'ara endavant treballarà amb la reportera.

Imatge del menjador de la casa d'Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco ha estat un temps sense anar a treballar perquè estava desanimada | Xarxes socials

Teresa ha parlat amb Ángela, però no ha donat cap dada rellevant perquè ha de protegir els interessos legals de la parella d'Antonio David. «No puc dir res perquè m'ho prohibeix la clienta i soc fidel al secret professional», explica. Rociíto haurà de tenir molta cura perquè la reportera de 'El programa de Ana Rosa' ha passat a l'acció i ella en podria patir les conseqüències.

Rocío Carrasco descobreix les demandes de Marta Riesco

Rocío haurà d'anar amb compte perquè Marta li trepitja els talons. De moment, ha demandat Anabel Pantoja, col·laboradora de 'Sálvame', perquè suposadament ha publicat una notícia que no és veritat. Anabel insinua que Riesco va mantenir un contacte íntim amb una dona a Cantora, finca de la tonadillera Isabel Pantoja.

Carrasco també ho sap i és conscient de com s'ha de comportar. Per aquest motiu, estudia al detall tots els seus moviments i amb prou feines comet errors. El seu exmarit hauria de passar a l'acció abans que sigui massa tard perquè ell podria ser la gran víctima.