Rocío Carrasco al plató de Telecinco

Rocío Carrasco torna a casa: els 20 anys que fa que està lligada a Mediaset

La filla de Rocío Jurado és el nou fitxatge estrella de 'Sálvame'

Rocío Carrasco ha tornat a Mediaset per quedar-se com a col·laboradora a 'Sálvame'. Ara bé, cal recordar que el programa s'ha dedicat a criticar-la durant molts anys.Segons ha manifestat ella mateixa, aquesta col·laboració és com una teràpia de xoc. Rociíto ha decidit enfrontar-se a les persones que han carregat contra ella, com han fet diversos col·laboradors del programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío assegura que no té por. «Potser el programa ha contribuït a fer-me mal, però crec que ara contribuirà a tot el contrari».

Malgrat això, la dona de Fidel Albiac té molt clar que «no faré determinades coses que em facin fer deu passos enrere».

«No vull retrocedir en el meu procés. Crec que he de seguir endavant i he de seguir amb coses que m'aportin valor», explica.

Amb tot això, Carrasco torna aquest dimecres, 7 de juliol, a casa seva: Mediaset. De fet, la seva vida professional ha estat molt lligada a la cadena.

Durant una de les pitjors etapes de la seva vida, va decidir abandonar els mitjans de comunicació i centrar-se en altres àmbits. En aquell moment, va posar en marxa el musical dedicat a la seva mare. Ara bé, assegura que ja està preparada per reprendre la seva professió.

Va ser María Teresa Campos, a qui considera la seva segona mare, qui va obrir-li les portes a la televisió. Va començar com a col·laboradora al programa 'Día a Día', encara que el seu somriure amagava l'infern que vivia amb Antonio David Flores.

Poc després, la seva situació personal va impedir-li seguir amb la feina. Tot i això, Antonio David va anar ascendint professionalment perquè generava polèmiques en diversos programes.

El programa que va tornar-li la vida a Rocío Carrasco

No va ser fins a l'any 2014 quan el seu gran amic David Valldeperas va rescatar-la. Valldeperas va oferir-li treballar a 'Hablé con ellas', un programa que va ajudar-la a sortir de la depressió. A més, va tenir una molt bona amistat amb la resta de presentadores.

«Jo no he deixat d'estar en tractament des del 2011, he passat per diferents tractaments, però aquest programa em va donar molta vida», explica en la docusèrie.


«Em va costar poder fer-ho, ja que no estava al 100%. Tenia por perquè en aquell moment prenia una medicació forta».


Malgrat això, Rocío recorda amb alegria el moment en què Valldeperas va contactar amb ella. «Recordo que era al despatx de casa meva i de sobte v sonar el telèfon mòbil. Vaig veure 'Valldeperas'».

Encara que en un primer moment es va negar a agafar-li el telèfon, va acceptar la temptadora proposta. Des de llavors, el productor s'ha convertit en el seu àngel de la guarda.

Després del seu pas per aquest programa, les seves aparicions públiques en televisió han estat escasses. Les últimes vegades que la vam veure va ser a TVE el 2020, on es va convertir en tertuliana del programa 'Lazos de sangre', presentat per Boris Izaguirre.

Finalment, aquest 2021 ha trencat el seu silenci amb la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.