Rocío Carrasco, a punt de tornar a la televisió per la porta més gran possible

La filla de Rocío Jurado podria coincidir al plató de 'GH' amb la seva filla i el seu exmarit

Rocío Carrasco amb els mitjans de comunicació

Rocío Carrasco podria tornar a la televisió | GTRES

Rocío Carrasco podria estar preparant un retorn a la televisió, una aparició que seria al plató de 'GH VIP' durant la seva final.

  

Alba Carrillo, una de les dues primeres finalistes de l'edició al costat de Noemí Salazar, ha deixat caure la bomba en una conversa. Rocío Carrasco podria rebre la model al plató, ja que les dues són íntimes amigues. «Quan jo arribi a la final i vagi la meva amiga Rocío Carrasco a abraçar-me...», ha comentat Carrillo amb les companyes.

Rocío Carrasco, Rocío Flores i Antonio David podrien compartir plató

Rocío Flores ja va avisar a plató que la seva mare no estaria massa contenta amb les informacions donades per Alba, encara que ambdues són molt amigues. El fet que la model s'hagi acostat en algunes ocasions a Antonio David durant el concurs podria acabar de dinamitar la relació entre les amigues. La presència de Carrasco en un plató de televisió seria una bomba mediàtica, coincidiria amb el seu ex, Antonio David Flores, i probablement també amb la seva filla, Rocío Flores. La imatge dels tres en un mateix plató de televisió podria donar a Telecinco un gran registre d'audiència.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari