YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rocío Carrasco trenca el silenci després de 25 anys: fitxa per Telecinco

La filla de Rocío Jurado participarà en la docu-sèrie que està preparant la cadena de Mediaset, en la qual es narra la vida de la seva mare

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco per fi trenca el silenci després de 25 anys: fitxa per Telecinco | El Español

Durant anys el món de la televisió s'ha dividit entre els que creien en Antonio David Flores i els que es posicionaven al costat de Rocío Carrasco, encara que aquesta última comptava amb menys suport, perquè a diferència del seu ex, declinava fer declaracions sobre la seva vida en televisió, fins avui.

La filla de Rocío Jurado no ha pogut més i ha dit si a protagonitzar la nova docu-sèrie de Telecinco, que porta per títol 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En aquesta dibuixarà el clan que ha envoltat a la seva mare i també s'ha mullat per a destapar moltes de les coses que s'han dit sobre ella i sobre el seu marit, i que segons sembla, no serien del tot certes.

Carrasco fa vint-i-cinc anys que està callada i ja no pot més. Telecinco li ha donat mals moments, però també alegries en els molts programes de la cadena per als quals ha treballat. En l'avanç que s'ha emès, es veu a Rocío enmig d'una nau, responent a tots els temes tabús que ha volgut silenciar durant dècades, però ara ja no té por i ho deixarà anar tot.

Carlota Corredera ha insistit que no és solament una entrevista en exclusiva, es tracta d'una sèrie documental i amb diversos lliuraments, que es podran veure exclusivament a Telecinco. La cadena ho anuncia com una estrena imminent, la qual cosa ens fa creure que es podria estrenar més aviat que tard, amb unes conseqüències fatals contra tots aquells que durant anys s'han dedicat a parlar de la filla de la Jurado, sabent que aquesta no anava a respondre, però ara això s'acaba.

Sandra Barneda s'ha convertit en un testimoniatge clau

Sandra Barneda, que es trobava de visita per Mediaset, ha volgut acostar-se al plató de 'Sálvame' per a veure si s'assabentava d'alguna cosa sobre el material inèdit que té el programa, en relació amb la docu-sèrie que es troba preparant la cadena. La catalana, que té molt bona relació amb el director de 'Sálvame', David Valldeperas, ha estat de sort i s'ha convertit en una de les afortunades que ha pogut veure el tràiler d'aquest nou format de Telecinco.

La catalana ha assegurat en un primer moment que tot això es tractava d'un engany del programa i que eren una colla d'exagerats, però aquesta ha canviat d'opinió quan l'han convidat a veure el que s'amagava en la cinta que estaven custodiant amb molta cura. El rostre de la presentadora de 'L'a isla de las tentaciones' anava canviant i del somriure ha passat a la cara descomposta, sense donar crèdit a allò que estava veient. Si bé és cert que Sandra acostuma a ser molt correcta, ha arribat a deixar anar algun insult, fruit de la sorpresa que estava sentint amb el que estava visionant.

En sortir de la sala, la catalana ha volgut rectificar i ha assegurat que no és cap engany i que s'embolicarà. A més, ha volgut anar més enllà i ha afirmat que per fi, es farà justícia. Una afirmació que l'ha delatat i que ha fet saltar les alarmes en totes les redaccions. Per tots és sabut la bona amistat que té Barneda amb Rocío Carrasco, una amistat que es va forjar quan van treballar juntes en 'Hable con ellas' i que va portar a Barneda a acudir fins i tot a les noces de la seva companya de plató.

La justícia de la qual ha parlat Sandra, la podrem viure en primera persona amb aquesta nova docu-sèrie i que segons sembla, Mediaset estaria molt prop d'estrenar. Com dèiem abans, les paraules de Carrasco es venen molt cares i la seva versió d'alguns fets s'ha fet esperar molts anys, fins ara, que tirarà de la manta sense reparar en tots els cadàvers que pot deixar pel camí.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari