Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge

Rocío Carrasco llança un sever avís a un membre de la seva família del que passarà

Rocío Carrasco adverteix seriosament un familiar en el seu retorn triomfal a Telecinco

Rocío Carrasco  va tornar al plató de Telecinco per estrenar un altre dels problemes especials que La Fàbrica de la Tele ha creat juntament amb la filla de Rocío Jurado.

Aquest dimarts, en un breu i intens programa anomenat Montealto, regreso a la casa, Rocío Carrasco va tornar a trepitjar la que és la seva cadena amb un nou 'look' que va sorprendre a tots. Uns cabells curts a l'estil Sonsoles Ónega que donava un aire renovat a la madrilenya.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco després del canvi de look i abans
L'abans i el després de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

L'ex d'Antonio David Flores volia deixar de banda les coses negatives del passat i només volia recordar els millors moments que va viure a la casa de la seva mare. I és que Telecinco li tenia preparada una recreació de totes les habitacions de la que va ser casa seva durant la seva infància.

Ahir vam veure detalladament una imitació de l'habitació on la petita Rocío Carrasco passava moltes hores al dia.

A més de recordar aquells temps en la seva etapa més innocent, la mare de Rocío Flores no va dubtar a respondre sobre certs temes. Alguns versaven sobre les darreres declaracions de diversos dels seus familiars. Un dels quals va parlar va ser d'Ortega Cano, malgrat que també va fer referència a Gloria Camila o Amador Mohedano.

Rocío Carrasco posa el focus crític a Ortega Cano

Un dels assumptes més polèmics de les últimes setmanes ha estat que segons alguns membres de la família Mohedano, ells amb prou feines tenen objectes de Rocío Jurado.

Ahir, Rocío Carrasco ens ha resolt els dubtes explicant què va passar amb Ortega després de la mort de Rocío Jurado. «Jo quan faig aquesta mudança de l'única cosa que m'encarrego és del dormitori de la meva mare. La resta hi ha una empresa de mudances que la fa», ha explicat Rocío en directe.

Unes explicacions a les quals ha sumat que «el despatx ho fan Aniceto (germà d'Ortega Cano) i José Antonio (marit de Gloria Mohedano). Perquè José Antonio i Gloria van estar un mes vivint a casa quan la meva mare va morir. Aleshores això ho fan ell i Aniceto. Em porten documents i coses del despatx a casa i el José continua vivint allà», ha sostingut sobre com va quedar l'assumpte en aquella època.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Rocío Carrasco va parlar sobre José Ortega Cano a 'Montealto, regreso a casa' | Europa Press

És en aquell moment quan Rocío Carrasco no aconsegueix entendre per què Ortega Cano no té més coses de la seva vídua. «Quan José se'n va, la casa es queda buida, s'ha de buidar perquè cal vendre-la. Jo no sé, ni pregunto, ni m'interessa el que el José treu de la casa».

«Suposo que en marxar s'enduria les seves coses», ha estat contundent per aclarir que ella no sabia el que Ortega s'havia emportat de Rocío Jurado de casa seva a Montealto.

«A la sèrie t'assabentaràs de tot», avisava Rocío Carrasco en directe

Per si no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco ha exposat que «la sorpresa me l'he emportat jo que quan he obert les caixes després de 15 anys. Quan he començat a obrir i he vist que han sortit coses de Josep i dels nens, he cregut convenient i normal enviar-s'ho», asseverava.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco s'emociona en veure els objectes de la seva mare | Mediaset

Després d'aquestes contundents paraules, Rocío Carrasco ha llançat un avís a José Ortega Cano sobre el que es veurà a la docusèrie que està gravant a Telecinco.

Quan Jorge Javier li ha preguntat si a la docusèrie revelarà el motiu pel qual el destre va deixar aquella casa, ella ha estat clara. I ha contestat «és clar, és clar. A la sèrie t'assabentaràs de tot», va sentenciar.

Hores abans de l'estrena d'aquest nou especial sobre Rocío Carrasco, ell guardava silenci, malgrat que segur que estava expectant pel que digués la seva fillastra.