IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un dur atac al físic de Rocío Flores la fa abandonar el plató de 'Supervivientes'

L'organització del programa prendrà les mesures oportunes

Rocío Flores
Rocío Flores va abandonar ahir la gala de 'Supervivientes' Telecinco

No és la primera vegada que passa. Yiya ha trobat la manera de desestabilitzar Rocío Flores cada vegada que tenen una discussió. El seu mètode implica ficar-se amb el físic de la jove i dir-li morsa. La primera vegada que ho va fer ja va ser advertida per l'organització, però això no va servir de res. La passada setmana li va fer un altre comentari. Va dir-li que es notava que menjava bé i ahir Yiya ho va tornar a fer.

Yiya va dir que Rocío Flores estava fent sons de morsa i en aquesta ocasió Rocío ha dit prou. Va aixecar-se i va afirmar que ja no deixaria passar-ne ni una més i que abandonava el programa. Anteriorment, Rocío va demanar al programa que no s'acceptés ni un comentari més despectiu sobre el físic de ningú, després que Ana María Aldon li digués «gordo» a José Antonio Avilés.

La primera vegada que tot això va passar, el programa va informar que prendrien mesures. Mesures que mai van arribar tot i la insistència d'Antonio David Flores, el pare de Rocío. Però ara sembla que ja no hi ha més oportunitats per a Yiya.

El programa prendrà mesures contra Yiya pels seus comentaris

Jorge Javier Vázquez ho ha anunciat: el programa prendrà mesures contra els comentaris de Yiya, que aquesta vegada han sobrepassat tots els límits permissibles dins d'un programa de televisió. A la tornada de publicitat, el programa ha connectat amb Rocío, que ha confirmat que torna al concurs, a l'espera de les mesures que es prenguin contra la seva companya.


Comentaris

envia el comentari