Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores

L'advertència definitiva de Rocío Flores a Marta Riesco perquè s'allunyi del seu pare

Rocío Flores no vol saber res de qui fos la seva amiga

Rocío Flores sembla continuar molt dolguda amb Marta Riesco. De fet, Rocío Flores encara no li ha perdonat la gran traïció que suposa la relació que va mantenir en secret durant mesos amb el seu pare.

Ja durant la seva primera trobada pública, Rocío Flores i la que fos la seva amiga, compartien unes tenses paraules i mirades que parlaven per si mateixes.

Rocío Flores assegurava que aquell dia, en què també entrava via telefònica Olga Moreno, va ser un dels més difícils per a ella.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores explica com se sent després dels últims escàndols del seu pare | GTRES

 

«Només vull que Rocío Flores estigui tranquil·la»

«L'han atacat públicament i no s'ho mereix. No parlaré de David ni de mi, només vull que Rocío Flores estigui tranquil·la, crec que es mereix que s'ho digui públicament», donava la cara per ella.

Mentre que, per part seva, Marta defensava la seva postura al·legant que «no havia fet res dolent», tan sols enamorar-se. Malgrat que la germana de David Flores Carrasco confessava no saber com gestionar-ho.

«La respecto, això és el que hi ha i ja està», sentenciava contundent. Tot i això, preferia mantenir-se al marge. «Jo no tinc res a opinar, o com a mínim no públicament».

«Jo l'únic que vull és que aquí cadascú sigui feliç i que es facin les coses de la millor manera possible», sostenia. «Ella respectarà els meus temps i jo també respectaré moltes coses».

Rocío Flores deixa clar que no vol saber res de Marta

Tot i això, aquesta conversa pendent entre totes dues no acabava de dur-se a terme, ja que Ro deixava clar que «no vol tenir-la ara mateix».

«No perquè tingui res en contra d'ella, sinó perquè no em trobo capacitada per tenir-la, no vull saber res».

Rocío Flores al carrer amb mascareta.
Rocío Flores no vol saber res sobre Marta Riesco | EuropaPress

Recentment, Rocío Flores assegurava que la seva relació amb Riesco estava completament trencada.

«Hem parlat de la seva relació amb Marta. No sé si és amb ella. Sincerament no vull saber absolutament res, en general», explicava sobre el romanç entre la periodista i Antonio David.

Primer pla de Marta Riesco
Rocío Flores no manté una bona relació amb Marta Riesco | GTRES

«Ni de Marta ni del meu pare ni de la relació. Referent a la relació. És un fet en què no entraré de sobte públicament».

A més, donava a entendre que Riesco «treballa en aquest programa, si vol dir alguna cosa que baixi i ho digui».

I deixava clar que no vol parlar del tema. «No em pronunciaré referent a ella. No vull saber res», assenyalava contundent.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco hauria traït a Antonio David | CatalunyaDiari

Per tant, no hi ha dubte que la seva amistat està trencada. «S'ha equivocat en els temps i ha fet moltes coses malament. La que m'ha traït en una amistat pot ser Marta, que tampoc entraré a valorar».

D'aquesta manera, Rocío Flores culpava Marta d'haver-la traït i ser la principal responsable d'acabar amb la seva amistat.

«Vull que la gent entengui la meva situació», argumentava. «És força complicat haver d'estar aquí contenint-te en moltes coses».

Rocío Flores amb mascareta mirant cap a un costat
Rocío Flores no vol parlar de la relació del seu pare | GTRES

«Al final la que perd soc jo i estic cansada d'haver de ser aquí, cansada de perdre a tothom», lamentava dolguda. «He pres la decisió que jo, per ara, no entraré a valorar res d'ell ni res d'ella».

I apuntava que «aquí perdem tots. No crec que consti d'una banda o una altra, però que cadascú faci amb la seva vida allò que vulgui».

Durant la seva intervenció a El Programa de Ana Rosa, la neta de 'la més gran' també aprofitava per carregar contra la parella de la seva mare, Fidel Albiac.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Fidel Albiac.
Rocío Flores i Fidel Albiac no tenen bona relació | Catalunya Diari

«Em crida força l'atenció que les mateixes persones que porten anys callats, sense poder parlar, sense poder esmentar Fidel, són els mateixos que ara posen Fidel Albiac aquí», apuntava.

«És la meva mare i la respecto abans de res. Mai ningú m'ha pogut sentir fer una falta de respecte cap a la meva mare, ningú. Mai he atacat la meva mare».

«No em posaré aquí a explicar la meva vida en una hora quan s'ha fet una docusèrie en un any a mida, que és un treball. Tan ximple no soc, tancava.