Rocío Flores torna a assenyalar a la seva mare: «Ho sabia i no va aparèixer»

La filla de Rocío Carrasco segueix fent-li retrets a unes hores de la seva entrevista final

Rocío Flores ha tornat a carregar contra la seva mare, i a tan sols unes hores de l'esperada entrevista final de Rocío Carrasco. La protagonista del moment tornarà a seure en un plató de televisió per donar resposta a les preguntes que queden en l'aire i que molts espectadors es fan.

Què passarà a partir d'ara? Tornarà a ser mare? Mentrestant, la seva filla aprofita el seu lloc com a col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' per seguir llançant-li coses a la cara, i una de les últimes està relacionada amb cert comentari que ha fet Olga Moreno des d'Hondures.

La dona d'Antonio David s'ha atrevit a declarar a so de bombo i platerets que té intenció de batejar David Flores quan acabi 'Supervivientes' i torni a casa. «Quan sortim d'aquí vull batejar el nen i a Lola. Em ve de gust 'mogollón'», ha compartit amb els seus companys.

Però aquí no queda la cosa, sinó que sembla que té molt clar qui seran els padrins i convidats d'honor. «El padrí de David, un oncle seu, i la padrina la germana de Rocío Jurado, Gloria Mohedano. Els de Lola, Pitingo i la seva dona».

Una cosa que pot ser que no li faci gaire gràcia a Rocío Carrasco, qui novament veu com la dissenyadora ocupa el seu lloc com a mare i es pren atribucions que li correspondrien a ella.

«Rocío va fer la comunió, confirmació i bateig tot junt. Al nen li fa molta il·lusió. Vull batejar-lo, li encantarà», explicava Olga sense saber que a la televisió es generaria un gran debat al respecte.

«La meva mare sabia del meu bateig i no va estar»

I és que després que Joaquín Prat assenyalés que li semblava un comentari que estava fora de lloc, Rocío llançava un nou i dur cop contra la seva mare. «Et recordo que jo em vaig batejar amb 15 anys i la meva mare no va aparèixer», apuntava la jove. «Estic cansada de declaracions d'aquest tipus».

A més, ha explicat que les intencions d'Olga estan relacionades amb el fet que són una família molt religiosa. «El seu desig és batejar a Lola i a David perquè sempre hem estat persones religioses, és el seu desig. Després David decidirà si es vol batejar o no, igual que Lola».

Encara que Rocío té molt clar que el seu germà té ganes. «M'imagino que sí, igual que volia jo. Es va notificar tant a un com a un altre. Fa temps que no parlo amb David d'això, abans tenia il·lusió, ara no ho sé», ha explicat.

Però la polèmica arriba quan la filla d'Antonio David es veu obligada a donar detalls sobre el seu bateig, del qual curiosament no se'n recordava.

Rocío Flores perd la memòria convenientment

«No recordo si vivia amb el meu pare. Jo ho vaig fer a 4t de l'ESO, si no recordo malament, i l'endemà me n'anava de viatge. Crec que en aquest moment estava amb un i amb un altre. Va ser a l'església de La Moraleja, va ser-hi tota la meva família... Crec que sí», ha intentat fugir d'estudi.

No obstant això, al presentador aquesta resposta no l'ha convençut en absolut. «Has de recordar-ho, amb tots els respectes. Si en aquest moment encara vivies amb la teva mare i amb Fidel», li ha insistit. Malgrat això, la jove no ha donat el seu braç a tòrcer i ha seguit amb la seva excusa que no es recordava. Això sí, posant l'accent en l'absència de la seva mare.

Així, la filla d'Antonio David aprofitava per llançar més llenya al foc. Respondrà la seva mare a aquesta nova provocació?

La veritat és que Carrasco té bastants fronts oberts sobre els quals no sabem si voldrà pronunciar-se públicament, entre els quals es troben també els atacs del seu oncle José Antonio. Sens dubte, una nit amb la qual tancarà amb brillantor setmanes de molta tensió, nervis i emocions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari