Rocío Flores treu el seu veritable caràcter enfrontant-se amb Fani a ‘Supervivientes’

Les dues concursants van començar sent les millors amigues, però ara s'han declarat la guerra
Rocío Flores ha mostrat el seu veritable caràcter contra Fani a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Només era qüestió de temps perquè Rocío Flores mostrés el seu veritable caràcter a ‘Supervivientes’. Fins ara, sempre l'hem vist contenint les formes i amb una manera de parlar que sorprenia els espectadors, sobretot tenint en compte la seva joventut i la seva poca experiència davant les càmeres de televisió. Tanmateix, qui la coneix bé sap que és una noia amb caràcter i no està disposada a callar-se res, així que si ha de treure les ungles, les treu.

 

Gran baralla entre Rocío Flores i Fani

El que tenen els ‘realities’ és que acaben traient el pitjor de cada concursant, especialment 'Supervivientes' a causa de les adversitats a les quals han de fer front i que posen a prova fins i tot al més tranquil. Aquest és el cas de la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco que ha protagonitzat un monumental enfrontament amb Fani.

 

Durant ‘Tierra de Nadie’, presentat per Carlos Sobera, s’ha pogut veure la baralla sencera entre Rocío i Fani que van començar el concurs sent les millors amigues, però que han acabat declarant-se la guerra perquè la primera va assabentar-se que la segona l'havia criticat per les esquenes titllant-la de «vaga i materialista», quelcom que la filla d’Antonio David va retreure-li en quant va poder.

 

Rocío Flores i Fani han discutit a crits a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Així doncs, la néta de Rocío Jurado ha acabat traient el seu veritable caràcter i ha explotat contra Estefanía: «Estic cansada de la gent interessada com tu!» i aquesta va defensar-se: «A mi m'és igual, jo li ho vaig dir a ella i és el que em sembla». Tanmateix, la discussió s’ha ajornat quan la primera ha volgut que Fani li donés explicacions i aquesta li ha respost: «Millor ho deixem per al dijous en directe».

 

O això era el que volia Fani, però la discussió ha anat en augment i fins a arribar al punt en el qual Estefanía li ha recordat a Rocío el tema econòmic, ja que aquesta va assegurar que no hauria viatjat a l’illa per menys diners dels rebuts. En aquest moment, Rocío Flores s’ha queixat a crits: «La persona que m'ha preguntat quant guanyo ets tu i jo no t'ho he contestat perquè t'importa zero quant guanyo o deixo de guanyar. El que sé és que jo sóc a l'illa amb les mateixes condicions que tots vosaltres».