URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Rocío Flores treu el seu veritable caràcter enfrontant-se amb Fani a ‘Supervivientes’

Les dues concursants van començar sent les millors amigues, però ara s'han declarat la guerra

Rocío Flores, durant la seva discusió amb Fani, 11 de marça del 2020
Rocío Flores ha mostrat el seu veritable caràcter contra Fani a 'Supervivientes' | Telecinco

Només era qüestió de temps perquè Rocío Flores mostrés el seu veritable caràcter a ‘Supervivientes’. Fins ara, sempre l'hem vist contenint les formes i amb una manera de parlar que sorprenia els espectadors, sobretot tenint en compte la seva joventut i la seva poca experiència davant les càmeres de televisió. Tanmateix, qui la coneix bé sap que és una noia amb caràcter i no està disposada a callar-se res, així que si ha de treure les ungles, les treu.

Gran baralla entre Rocío Flores i Fani

El que tenen els ‘realities’ és que acaben traient el pitjor de cada concursant, especialment 'Supervivientes' a causa de les adversitats a les quals han de fer front i que posen a prova fins i tot al més tranquil. Aquest és el cas de la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco que ha protagonitzat un monumental enfrontament amb Fani.

Durant ‘Tierra de Nadie’, presentat per Carlos Sobera, s’ha pogut veure la baralla sencera entre Rocío i Fani que van començar el concurs sent les millors amigues, però que han acabat declarant-se la guerra perquè la primera va assabentar-se que la segona l'havia criticat per les esquenes titllant-la de «vaga i materialista», quelcom que la filla d’Antonio David va retreure-li en quant va poder.

Rocío Flores i Fani discuteixen a crits a 'Supervivientes', 11 de març del 2020
Rocío Flores i Fani han discutit a crits a 'Supervivientes' | Telecinco

Així doncs, la néta de Rocío Jurado ha acabat traient el seu veritable caràcter i ha explotat contra Estefanía: «Estic cansada de la gent interessada com tu!» i aquesta va defensar-se: «A mi m'és igual, jo li ho vaig dir a ella i és el que em sembla». Tanmateix, la discussió s’ha ajornat quan la primera ha volgut que Fani li donés explicacions i aquesta li ha respost: «Millor ho deixem per al dijous en directe».

O això era el que volia Fani, però la discussió ha anat en augment i fins a arribar al punt en el qual Estefanía li ha recordat a Rocío el tema econòmic, ja que aquesta va assegurar que no hauria viatjat a l’illa per menys diners dels rebuts. En aquest moment, Rocío Flores s’ha queixat a crits: «La persona que m'ha preguntat quant guanyo ets tu i jo no t'ho he contestat perquè t'importa zero quant guanyo o deixo de guanyar. El que sé és que jo sóc a l'illa amb les mateixes condicions que tots vosaltres».


Comentaris

envia el comentari