David Flores plorant al costat de la seva germana

Rocío Flores treu a la llum una dada desconeguda del seu germà David Flores

La filla de Rocío Carrasco sempre ha protegit a David

L'aparició televisiva de David Flores a 'Supervivientes' ha desencadenat una onada d'indignació en xarxes socials. També dins de l'univers Mediaset, on molts rostres han denunciat públicament allò que van considerar una estratègia dels Flores per perpetuar la violència vicària exercida sobre la filla de la Jurado.

Per primera vegada a la vida, el jove va estar present en un plató de televisió davant de les càmeres. Ho va fer per celebrar la victòria d'Olga Moreno, que després de més de 100 dies sobrevivint a Hondures s'ha proclamat guanyadora de l'edició més polèmica de totes.

I és que no podem oblidar les acusacions de 'tongo' que han assotat al programa per suposats problemes tècnics durant el televot. Una denúncia pública que fins i tot han arribat a realitzar alguns dels finalistes del reality, com Melyssa Pinto i Gianmarco.

Rocío Flores remarca l'estreta relació entre Olga Moreno i David

Durant tot el concurs, la malaguenya s'ha fet un fart de parlar de l'estreta relació que té amb 'el seu nen'. Tant és així, que ha arribat a assegurar que David «té passió amb mi, m'estima tant...».

Les seves paraules d'afecte cap al fill d'Antonio David van ser una constant dins del programa. Fins i tot en la recta final de 'Supervivientes', l'empresària aprofitava l'oportunitat que li donava el format d'escriure-li una carta al jove.

No obstant això, la seva decisió no va estar aliena a la polèmica. Molts seguidors del programa van carregar contra ella per no dedicar-li la carta a la seva filla Lola. Una situació que, en aquell temps, ja va voler aclarir Rocío Flores a 'El programa del verano'.

«David i Olga tenen un vincle molt especial des que David era nounat, és un amor i un afecte especial. Amb Lola és una altra cosa, és la seva mare i aquesta unió no es trencarà, amb David és diferent. Olga és una de les persones que millor coneix a David i amb qui passa més temps», assegurava Rocío.

Tot i l'explicació, aquesta crítica s'ha fet extensible a la situació actual. Després que David fos present al plató, molts s'han preguntat quina era la finalitat de la seva intervenció. Més tenint en compte que Lola no va estar present davant de les càmeres.

L'explicació, segons ha explicat la mateixa Rocío, es deu a la pròpia decisió de David. El jove hauria demanat anar al plató en diverses ocasions per rebre a Olga Moreno. No només per l'afecte que li té a ella, sinó per un altre motiu que havia quedat en secret fins ara.

El secret de David Flores: Gran aficionat a 'Supervivientes'

Segons ha revelat la filla gran d'Antonio David, el seu germà és un gran fan de 'Supervivientes'. Es tracta d'un format que ja l'apassionava. i ha seguit molt de prop durant la participació d'Olga. D'aquí les seves ganes de poder estar present al plató.

«Olga sap que David segueix molt el concurs. Sap que es mor de la il·lusió quan se salva i altres. És com un reconeixement cap a ell», assegurava Rocío Flores durant una intervenció en el format on treballa. D'aquesta manera, la dona d'Antonio David ha aconseguit un triomf que, si és possible, ha estat més dolç gràcies a la presència de David al plató.

«El meu marit quan va sortir de 'GH Vip' després de més de tres mesos, també es va passar com quinze minuts abraçat a la nostra filla Lola. Quinze minuts els dos sense parlar, abraçats. Penso fer exactament el mateix. I el meu David, abraçant-lo... Ha d'estar desitjant veure'm. El nen és que és obsessió. el nen mor amb mi», deia Olga imaginant el retrobament poc abans d'abandonar l'illa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.