Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores declara la guerra a Alba Carrillo: «Sororitat amb les mares»

Rocío Flores ha respost als atacs d'Alba Carrillo

Rocío Flores i Alba Carrillo estan en guerra després que la neta de 'la més gran' assegurés que no li queia precisament bé Lucía Pariente, mare de la model.

Lucía està concursant a 'Secret Story,' el nou reality de Telecinco. I la veritat és que ja s'ha guanyat el títol de dolenta de l'edició.

No obstant això, Alba no pensa permetre que ningú faci mal a la seva mare. I molt menys Rocío, amb la qual ja s'ha discutit en altres ocasions.

«Objectiva, la Rocío Flores no és», assenyalava Alba divendres passat. «Jo he de defensar la meva mare, no sé si saps el que és això», carregava contra la jove.

«El programa no ha començat, i ja no t'agrada la meva mare? Per què no t'agrada? Per fotre'm a mi, que soc amiga de la teva mare, Rocío Carrasco?», li retreia. «Filla, una miqueta d'afecte i respecte a les mares, sororitat amb les mares».

«A tu la teva mare t'importa, però a mi la meva sí, i soc aquí per a defensar-la, així que t'envio un petó», sentenciava molesta.

Alba Carrillo ataca Rocío Flores i la colpeja on més mal li fa

La filla d'Antonio David no suporta la col·laboradora de 'Ya es mediodía' pel suport que sempre ha donat a Rocío Carrasco. Es van conèixer fa anys al programa 'Hable con ellas', i des de llavors que són molt amigues.

«Primer defensem les mares i després ja ens preocupem per la dieta. La meva amiga no va tirar ningú per les escales», carregava Alba contra la jove recordant les acusacions de maltractament que pesen sobre ella.

A més, tampoc dubtava a atacar-la pel seu físic, al·legant que s'està aprimant massa i que «li feia falta una bona escudella».

I davant d'aquest cop baix, Marta López, íntima amiga de la família Flores, no dubtava a preguntar-li: «Estàs preparada perquè hi hagi gent a la qual no li agradi la teva mare a 'Secret Story?'».

Sobretot, perquè Alba no sembla portar gaire bé les crítiques a la seva progenitora. A més, aprofitava per demanar-li que fos objectiva i deixés la seva relació amb Carrasco a un costat.

«Has de tenir en compte que tots els que han entrat al programa els coneixem de la televisió. Cada vegada que he tingut una conversa amb la Rocío Flores sobre la seva mare, ha quedat clar que se l'estima moltíssim», sortia en defensa de la jove la concursant de 'Supervivientes'.

Aquestes paraules, però, no convencien la model. «Estic preparada, però no per als arguments absurds que no diuen res i només són per a fer mal», matisava.

«No passa res, això és una guerra que acaba de començar», advertia Carrillo tirant més llenya al foc.

«Quan vegem el documental, tornaré a donar la raó a la meva amiga, i aquesta serà la guerra de mai acabar. Les trinques contra les persones normals", prosseguia sense por a possibles represàlies.

Alba ha deixat molt clar que l'afecte que sent per Rociíto és incondicional, li pesi a qui li pesi. Així doncs, s'ha convertit en una de les seves grans defensores a Telecinco.

«Mai oblidaré mai que en el meu pitjor moment, quan m'estava separant i estava fatal, amb depressió, treballava amb la Rocío a 'Hable con ellas'», recordava fa poc la model.

«Ella i Fidel cada dia trucaven a la meva mare. Li preguntaven si la nena s'havia aixecat del llit, amb un afecte que no oblidaré mai», afegia emocionada.

I davant aquest duríssim intercanvi d'acusacions, Rocío Flores tampoc s'ha quedat callada, ja que no ha dubtat a respondre-li amb molta contundència. «Ufff, quina mandra em fa», ha dit quan li han preguntat sobre el tema.