Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

«Si explico les meves vivències, cau Espanya»: Rocío Flores deixa en xoc la seva mare

Rocío Flores ja no calla res

Rocío Flores ha tornat a la càrrega. I és que a la seva mare se li sumen els fronts oberts. Per això, la seva filla només s'ha limitat a confirmar les acusacions de Gloria Camila, que atacava sense miraments Fidel Albiac.

«És incapaç de donar-te unes declaracions com estic fent jo ara mateix», carregava Rocío Flores. Així, feia entendre que Carrasco està sent controlada pel seu marit. «Sé per on vas, ella no respon perquè ha de contestar la resposta amb Fidel», comentava Joaquín Prat.

Rocío Flores al carrer amb mascareta.
Rocío Flores ja no calla res i carrega com mai contra Rociíto | EuropaPress

En aquell moment, la col·laboradora deixava caure que subratllava tot el que havia dit Gloria: «El meu pare és l'ésser i Fidel és un ésser de llum, i el que menys té és llum».

«Ella diu ara que li ballen l'aigua al meu pare, sempre han tingut les seves discrepàncies fins que es van ajuntar perquè tinguéssim una bona relació», insinuava Rocío.

«Em crida l'atenció, les mateixes persones que porten anys callats sense esmentar Fidel són els mateixos que ara li posen aquí», destacava.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Carrasco es prepara per carregar contra la seva família | Catalunya Diari

En aquell moment, deixava a tots sense paraules en assenyalar que «l'única persona que ha viscut en aquella casa es diu Rocío i David Flores, i si algun dia em dona la gana explicar-li al món les meves vivències, cau Espanya», advertia.

D'aquesta manera, Rocío deixava clar que la versió de Carrasco no correspon a la realitat que han viscut. «Tindrem seny, perquè la llibertat la tenim ara, però abans no n'hi havia per expressar res», explicava.

Rocío Flores, més implacable que mai

«No he parlat mai perquè sempre he pensat que és la meva mare, la respecto abans que res perquè és l'únic que he fet fins avui. Mai ningú m'ha pogut sentir una falta de respecte cap a ella», incidia la neta de 'la Més Gran'.

No obstant això, es negava a parlar sobre aquestes vivències a què feia referència. «No explicaré la meva vida en 40 minuts que dura el programa quan s'ha fet una docu-sèrie mesurada i editada, que professionalment és un gran treball, tan ximple no soc», deia contundent.

«Soc molt sincera, no tinc pèls a la llengua ni em tremola el pols a perdre una cadira o un lloc de treball. Sense creuar límits i amb respecte i educació es pot dir qualsevol cosa», assegurava decidida.

Rocío Flores amb mascareta atenent la premsa
Rocío Flores, molt preocupada pel futur dels seus germans | Europa Press

Ro Flores també aprofitava per llançar alguna altra indirecta: «No hi ha res pitjor que sentir que no t'estimen, i més quan és un membre de la teva família». D'altra banda, la filla d'Antonio David manifestava la seva preocupació a l'hora del que passarà després del divorci de l'exguàrdia civil i Olga Moreno.

Rocío no amaga la seva preocupació pel seu germà David

Tot i que es negava a parlar sobre la separació, al·legava que la seva principal preocupació era on es quedarien els seus germans: «Que estan separats és obvi, això és innegable».

«Crec que Olga és una persona adulta, ella decideix sobre la seva vida allò que considera oportú, però no sé si ho farà oficial», al·legava sobre el futur de la parella.

«Espero que els meus germans es mantinguin vivint junts», confessava. I és que a la jove no li agradaria que el seu germà David se n'anés a viure amb el seu pare, ja que això l'allunyaria de la seva germana petita, Lola, a qui adora.

«Que decideixin el que decideixin, però que els germans no se separin, és l'única cosa que espero», manifestava. I en el cas de produir-se el divorci, ella té clar que els petits «hauran d'estar amb tots dos, tant amb Olga com amb el seu pare».