IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La petició que Rocío Flores ha llançat en directe a Rocío Carrasco

Fins al moment, Rocío mare no s'ha pronunciat

Rocío Flores al plató de 'GH VIP'
Rocío Flores vol parlar amb la seva mare per fer les paus | CatalunyaDiari

Després de la gran esbroncada protagonitzada entre Rocío Flores i José Antonio Avilés, on aquest intentava deixar malament a la que era la seva amiga, traient a la llum la mala relació que manté amb la seva mare, aquesta es va quedar molt tocada en considerar que potser s'estaven donant a entendre coses a l'audiència que no eren del tot certes.

És per aquest motiu que la gala d'ahir a la nit començava amb Jorge Javier Vázquez anunciant que Rocío Flores havia demanat parlar amb ell, amb la intenció d'aclarir tots els dubtes que hagin sorgit durant tots aquests dies. El presentador deia que potser avui la concursant explicaria el que realment va passar amb la seva mare, però alhora, Antonio David Flores, el seu pare, s'aventurava a dir que no creia que ho fos a fer perquè mai ho ha fet en públic.

Finalment la conversa s'ha produït i la supervivent s'ha enfonsat per complet en tocar un tema molt delicat per a ella, com és el fet de no tenir cap mena de contacte amb la seva progenitora. Certament, durant tota l'edició de 'Supervivientes', Rocío ha intentat enviar missatges positius sobre la seva mare i molt conciliadors, per així aplanar el terreny sobre una possible reconciliació.

Rocío Flores demana a la seva mare que parlin per fer les paus

La concursant ha estat molt clara. Vol parlar amb la seva mare,Rocío Carrasco, per poder aclarir el que els va passar en el passat i així recuperar la relació que van perdre fa ja més de set anys.

Rocío ha volgut recalcar que estima a la seva mare, tant com al seu pare, i que li agradaria reprendre el contacte, sobretot pel seu germà petit, que es mereix tenir una mare com la resta de nens. De moment el missatge queda en l'aire, a l'espera que Rocío mare pugui respondre en algun moment.


Comentaris

envia el comentari