Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores destapa Supervivientes: «L'organització et dona el menjar que necessites»

El programa de Telecinco ha de vetllar per la salut dels seus concursants i per aquest motiu els proporcionen una petita quantitat de menjar

Els famosos arriben a l'illa de 'Supervivientes' amb un gran somriure, però després la realitat és una altra. El 'reality' de Telecinco està arribant al seu final i els concursants ja no tenen forces per continuar. És més, els exconcursants coincideixen que la manca de menjar els debilita molt.Ara bé, els espectadors sempre han cregut que a 'Supervivientes' són molt estrictes amb les normes. Evidentment, el programa facilita el consum d'aigua perquè les temperatures són molt altes, però el menjar és un tema de debat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, un lapsus de Rocío Flores al plató de 'Supervivientes: Tierra de nadie' ha posat en el punt de mira al programa. 

Els col·laboradors estaven comentant que la fam pot jugar males passades, però Rocío no s'ha tallat ni un pèl i ha intervingut. La filla d'Antonio David ha assegurat que «l'organització et dona el menjar que necessites».

Concretament, ha explicat que en totes les illes tenen menjar per alimentar-se. A més, cal recordar que en  les proves setmanals també aconsegueixen dolços i plats preparats.

Amb tot això, Carlos Sobera, presentador del programa, ha demanat que corregeixi les seves paraules. D'altra banda, les xarxes socials han esclatat i han carregat contra Telecinco.


Els companys de Rocío s'han quedat sorpresos, ja que ha posat en dubte la veracitat del programa.

Sobera ha volgut deixar clar que el programa no dona menjar a ningú i que només es donen aliments molt bàsics i en petites quantitats.

Alexia Rivas, que ha estat concursant d'aquesta última edició, ha volgut donar suport al programa.

L'exconcursant ha afirmat que el programa només els dona una cullerada d'arròs i que, per tant, han de pescar i collir fruits.

L'equip mèdic del programa

És comprensible que el programa ha de vetllar per la seguretat dels seus concursants, ja que viuen situacions extremes. Per aquest motiu, i des de la primera edició, l'equip del programa viatja acompanyat d'un equip mèdic que revisa constantment a tots els participants.

De fet, l'infermer i el doctor han aparegut en més d'una ocasió en pantalla mentre treballen. S'encarreguen de posar remei als mals que pateixen els concursants en el transcurs de la convivència.