Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores s'enfada com mai quan ho ha sentit a Telecinco: «Ha mort»

Antonio David, un altre cop criticat a Telecinco, aquesta vegada per María Patiño

Rocío Flores va viure un moment més que desagradable el dissabte, 25 de desembre i dia de Nadal. La filla d'Antonio David va haver de tornar a veure com criticaven el seu pare al seu lloc de feina. A més, no era un dia qualsevol: havien estat tots junts en l'àpat nadalenc.

El cas és que Maria Patiño els va donar el menjar després de muntar un regne paral·lel al de Felip VI. La presentadora de 'Socialité'va pronunciar les primeres paraules com a «monarca» el dissabte 25 de desembre.

María Patiño molt bronzejada davant de la càmera
María Patiño ha carregat contra Antonio David a 'Socialité' | GTRES

Ho va fer hores després que el rei d'Espanya fes el discurs de la nit de Nadal. Un monòleg seguit per 8 milions de persones aproximadament.

Rocío Flores presencia un altre atac a Antonio David des de Telecinco

Però el missatge de la periodista gallega era més original que el del monarca. María Patiño va aprofitar el discurs de «reina de la tele» per atiar el pare de Rocío Flores, Antonio David. 

L'esmentat missatge de Nadal va començar amb tots els luxes, amb una clatellada al tertulià de 'Viva la vida' José Antonio Avilés. «No és una bona època per a la nostra professió. Perquè José Antonio Avilés segueixi cada cap de setmana els seus televisors i perquè tot el que un dia crèiem impossible avui ho estem veient fet realitat», començava la gallega a 'Socialité'.

Primer plànol de Rocío Flores
Rocío Flores, a quadres després del missatge de Nadal de 'Socialité' contra el seu pare | GTRES

Tot seguit, María Patiño va fer una llista en to sarcàstic dels grans esdeveniments del món del cor al llarg del 2021. «La sobirania de Cantora es troba en perill perquè l'independentista Kiko Rivera ha creat una bretxa dins del pantojisme il·lustrat. Continus intents de forçar un referèndum familiar han ocasionat la seva ruptura amb els anabelistes i amb els chabelistes», sentenciava sobre el clan Pantoja.

«Socialiters, el règim totalitari d'Antonio David ha mort»

La conductora de 'Socialité' s'anava creixent per moments des de la cadira especial de «reina de la tele». «Però aquesta no és l'única divisió a què s'ha enfrontat la societat en aquests temps convulsos. La guerra de Successió pel tron de les Campos ja ha deixat moltes víctimes pel camí», continuava.

«El partit conservador Terelu Existe defensa el llinatge periodístic. Però la progressista Carmen Borrego lluita per una nova era de la naturalitat i l'entreteniment». Així es va expressar la presentadora mentre s'emetien unes imatges de la reina Letícia i les filles seguint les paraules de Patiño.

Foto del personatge fumant
Antonio David ha rebut un bon xac per part de Telecinco | Cedida

Per finalitzar l'original missatge nadalenc, Patiño no va deixar de citar un dels seus grans enemics durant aquest any. «Socialiters, el règim totalitari d'Antonio David ha mort. La inclusió del Partit Carrasquista al nostre país ens ha motivat a seguir lluitant per una nova democràcia perquè la veritat tingui el lloc que mereix». 

«Com veieu, el 2021 ens ha obligat a reescriure les bases de la nostra premsa, però hi ha una cosa que no ha canviat, jo mateixa. Pretenc seguir ocupant aquest tron per servir els socialiters amb llibertat i compromís. La salut del meu regnat és inqüestionable», va concloure María Patiño per respondre als que posaven en dubte els seus èxits al llarg de la seva carrera.