Rocío Flores esclata contra els seus companys: «Deixeu-me en pau»

La concursant està cansada de les crítiques

Rocío Flores en el seu enfrontament amb Fani a 'Supervivientes'
Rocío Flores en el seu enfrontament amb Fani | Mediaset

Tot semblava anar molt bé per Rocío Flores durant els primers dies de 'Supervivientes'. A la seva arribada a l'illa, comptava amb un bon grapat d'amics entre els seus companys, molts possiblement, sabent que ella era el plat de l'edició. Però a mesura que passen les setmanes, van sortint a la llum les veritables relacions i els temes que s'estaven ocultant per no ofendre ningú.  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Fani va ser des del primer dia un dels seus grans suports de Rocío Flores, però en els darrers dies ha consumat una traïció cap a la filla de Rocío Carrasco. La que va ser gran protagonista de 'La isla de las tentaciones' l'ha acusada de no participar en les tasques, ha qüestionat el seu sou o ha dit que té avantatges pel seu cognom. 

Rocío està farta

Les crítiques van arribar a la jove a través de Cristian Suescun i van ser confirmades per Albert Barranco. Hores després, a la gala de dimarts hem pogut veure com Rocío es va encarar amb qui ja no considera la seva amiga per dir-li que «em deixis en pau» i que deixin de posar-la a parir


Comentaris

envia el comentari