Concursants de Supervivientes 2020

Ja hi ha un clar favorit a ‘Supervivientes’ amb només un día de concurs

Acaba d’arrencar el concurs i ja hi ha un clar favorit

Tot i que molts dels concursants de 'Supervivientes 2020' no son gaire coneguts, l'actual edició del reality promet trencar rècords d'audiència gràcies a la presència de personatges d'actualitat com EstefaníaHugo Sierra o Rocío Flores. No és estrany que, durant els primers dies de concurs, es comenci a especular sobre els possibles favorits i inclús el guanyador o guanyadora del concurs.

I és que els seguidors a les xarxes socials i les possibilitats de guanyar un reality de 'Telecinco' son bastant proporcionals. Sent així, no seria una bogeria pensar que el concurs se'l pot emportar una persona jove que, malgrat no sortir cada dia als programes del cor com 'Sálvame' o 'Sábado Deluxe', tingui tot un exèrcit de seguidors a Instagram. I en aquest sentit, ningú millor que la filla d'Antonio David. Parlem de Rocío Flores, la més que possible guanyadora d'aquest 'Supervivientes'.

No és cap secret que Rocío Flores és una de les favorites de l'audiència. Ja es va guanyar la simpatia del públic defensant al seu pare a 'Gran Hermano VIP' i fent front a altres pesos pesants de la televisió com Sofía Suescun. A més, les xifres de la petita dels Flores a les xarxes son incontestables i els seus seguidors estan disposats a deixar-se els diners en cas que surti nominada.

Rocío Flores ho té mig fet a 'Supervivientes 2020'

En qualsevol cas, ja sabem que 'Supervivientes' no és una experiència fàcil, i aquí també entren en joc factors com la resistència física, la resiliència mental  o la capacitat de conviure amb persones que traurien de polleguera a qualsevol. Tot dependrà d'ella, i és que el suport dels seguidors i de l'audiència ja el té. Ni tan sols un suposat escrit on consta que va agredir la seva mare l'ha deixat en mal lloc.

També podem parlar de la protecció de Telecinco. El que està passant amb Rocío Flores és molt semblant al que va succeir a l'edició de 'Gran Hermano' de Belén Esteban. La jove és una mena de nova princesa del poble que poc o res té a veure amb la de Paracuellos del Jarama, però que, amb les seves intervencions contundents i sensates al plató, s'ha guanyat a mitja Espanya. En conclusió: Rocío Flores ho té mig fet.

També et pot interessar...