Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores acaba de fitxar per Telecinco i demà s'estrena a l'engròs

Ana Rosa Quintana s'hauria encarregat personalment de convèncer la jove

Sense cap dubte, un dels testimonis més buscats a hores d'ara és el de Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Aquesta apareix de manera recurrent en la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', però fins ara ha estat del tot impossible escoltar-la, ja que cada vegada que li posen un micròfon davant, guarda silenci i es limita a agrair la feina dels periodistes que l'estan seguint allà on va.

Ara, el seu silenci tindria les hores comptades, ja que la jove acaba de signar un contracte que la posarà en el focus mediàtic de cop. Pel que ha pogut confirmar en exclusiva la revista 'Lecturas', Rocío hauria estat negociant la seva incorporació a l'elenc de col·laboradors de Telecinco i, concretament, la seva presència s'hauria confirmat ja en un dels espais més exitosos de la cadena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Concretament, la jove hauria dit que sí a 'El programa de Ana Rosa' i seria demà mateix quan s'asseuria ja al programa matinal de Telecinco. Flores ha estat contractada concretament com a analista i comentarista de la nova edició de 'Supervivientes', que s'estrenarà aquesta mateixa nit a Telecinco. La seva presència es fa especialment interessant, si tenim en compte que ella ha estat concursant d'aquest 'reality' i que, a més, en aquesta nova edició compta amb un vincle molt especial amb una de les concursants.

Estem parlant d'Olga Moreno, la dona del seu pare Antonio David Flores, que s'ha embarcat en aquesta dura experiència televisiva. Aquesta no serà la primera vegada de la jove a la televisió com a comentarista, ja que, com recordem tots, quan el seu pare va estar a 'Gran Hermano VIP', va ser ella l'encarregada de defensar-lo en els debats. La seva solvència davant les càmeres està més que demostrada, ja que molts es van sorprendre de la facilitat de paraula que tenia sense haver estat abans davant les càmeres.

Sembla, però, que darrere d'aquest contracte s'amaga una clàusula secreta, que hauria motivat l'interès de la cadena perquè aquesta acabés formant part de l'elenc del programa d'Ana Rosa Quintana. En innegable pensar que s'espera que la jove, de manera directa o indirecta, es pronunciï sobre la seva polèmica familiar i que, per tant, acabi donant uns titulars que sembla que, a peu de carrer, no vol donar de manera gratuïta.