Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores, en directe: «La frase que va dir la meva mare em sembla vergonyosa»

La filla de Rocío Carrasco ha tornat a pronunciar-se contra la seva mare

Rocío Flores segueix atacant a la seva mare. Tot i que la docu-sèrie ja ha arribat al seu final, la jove no perd oportunitat de llançar dards a Rocío Carrasco.

De la mateixa manera que el seu pare, Antonio David Flores, qui li ha fet arribar a Olga Moreno una carta d'allò més reveladora. Una carta que molts han titllat com a enverinada, ja que llança un clar missatge a la seva ex.

«Tu has demostrat tenir allò que altres no tenen», li ha transmès en clara referència a la ja famosa frase que pronuncia Rociíto en la seva docu-sèrie.

En un dels capítols, ella parlava sobre el paper que havia jugat Olga en la manipulació dels seus fills. L'acusava de ser còmplice directa del seu marit, havent fet tot el possible per tornar-los en contra d'ella.

En les seves visites al Deluxe, la dissenyadora no dubtava a deixar a Carrasco com una mala mare que no s'interessava per la salut del seu fill. Una cosa que queda reflectida en la famosa escena que es va produir als jutjats, quan la van acusar d'haver ignorat deliberadament al seu fill David. En resposta, la filla de 'la més gran' la titllava de pocavergonya, al·legant que Olga l'havia intentat apartar d'ella.

«Què si li ha vingut bé ser la mare coratge que ha tirat endavant a dos nens i els ha salvat d'una mare perversa, malvada i filla de puta?», Sentenciava. «Li ha vingut perfectament perquè ha tret benefici econòmic».

Aquest dia la dona de Fidel Albiac arribava al seu límit, tal com ella mateixa relatava. «Jo anava a buscar-la, i podia passar que alguna de les dues no sortís d'allà». Per sort, el seu advocat va intervenir a temps per impedir-li fer alguna bogeria.

En televisió, Olga sostenia una versió totalment diferent. D'aquesta manera, assegurava que havia arribat a dir-li a Carrasco: «De debò passaràs per davant sense saludar al teu fill?».

I Rocío, sense mesurar les seves paraules, li advertia: «Olga no té cony per dir-me això a la cara, no té el que cal tenir».

[Tweet] 1392624574987186178 [/ tweet]

Rocío Flores carrega contra la seva mare

Unes declaracions que han donat molt de si. Tant, que s'ha convertit en la frase de referència de la docu-sèrie. Fins i tot Antonio David ha aprofitat el missatge per llançar-li un clar 'zasca' a la seva ex. I després de veure la repercussió, ha estat la seva filla Rocío Flores la qui ha hagut de tornar a treure la cara per ell.

Al programa d'Ana Rosa, la jove ha aprofitat per aclarir l'assumpte d'una vegada per totes. «La frase que deixa anar la meva mare a la docu-sèrie em sembla vergonyosa», ha sentenciat.

«Jo no soc responsable de res d'això ni que 'Supervivientes' hagi decidit ficar aquesta frase en el reality quan jo he estat la primera persona que m'he queixat», insistia. «No em sembla bé que es barregin coses de fora amb el programa», ha recalcat. A més, s'ha mostrat també molt sincera i contundent amb el seu pare.

Així, ha destacat que tampoc és responsable de tot allò que el seu pare escrigui. «Si hi ha persones que han acceptat que aquest escrit es pugui emetre ...», ha assenyalat.

La màxima preocupació de Ro segueix sent Olga i el seu estat emocional. «L'únic que m'importa és que Olga no es desestabilitzi, que agafi forces i que arribi fins al final», ha tancat.

La veritat és que aquesta carta d'Antonio David ha estat molt criticada. «Li envia missatges subliminals perquè després l'afecti a ella en el concurs», insinuava Carolina Sobe a 'Tierra de nadie'.

[Tweet] 1410357847943266311 [/ tweet]

«Olga ho està fent divinament perquè li vingueu a ficar coses que ella es mengi el cap i que el públic recordi a la senyora del vestit fúcsia».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.