Rocío Flores, impactada amb la seva nova imatge després de perdre molts quilos

La néta de Rocío Jurado es va quedar amb la boca oberta

Rocío Flores descobreix com ha canviat el seu físic després de 14 setmanes a 'Supervivientes'
Rocío Flores, impactada amb la seva nova imatge després de perdre molts quilos| Telecinco

Els concursants de 'Supervivientes 2020' ja són a Espanya després de passar tres mesos a Hondures, on han hagut de sobreviure mitjançant dures proves físiques i molts esforços que han provocat canvis molt impactants en els seus físics.

Rocío Flores és una de les concursants on aquest canvi físic més s'ha notat, i és que ella mateixa va entrar al programa preocupada pel seu pes. De fet, quan va entrar ho va fer en banyador, a diferència de gran part de les dones que han participat al 'reality', que prefereixen biquini per enfrontar-se als reptes. 

Ara, 14 setmanes després d'arribar a Hondures, la filla gran de Rocío Carrasco i Antonio David Flores va tenir l'oportunitat de veure com ha canviat el seu físic en aquest temps. La jove «s'ha quedat sense cul», segons les seves pròpies paraules, mentre s'observava molt sorpresa pels canvis. 

Rocío Flores, encantada amb la seva pèrdua de pes

«Que maca!» va exclamar Rocío tan bon punt es va veure i sense poder deixar de somriure. La jove va aprofitar per comprovar com li havia quedat la cintura i va assegurar que ara als seus pantalons hi cabien «dues Rocíos».

Rocío Flores descobreix com ha canviat el seu físic després de 14 setmanes a 'Supervivientes'
Rocío Flores ha perdut quinze quilos durant la seva estada a Hondures | Telecinco

En total, la filla d'Antonio David ha perdut 15 quilos des que va entrar a concursar a 'Supervivientes', i tal com ella mateixa va afirmar, això s'havia de notar. 

Un altre dels canvis que més la va sorprendre van ser els seus cabells. Segons va notar, se li havien aclarit després de tants dies exposada al sol. «Estic Albina!», va bromejar la jove, assegurant que el seu pare li diria que està «igual que el seu avi, Pedro», quan la torni a veure.  

La néta de Rocío Jurado treu el costat positiu de la seva experiència a l'illa després de setmanes de fam i se sent plenament satisfeta amb el seu canvi físic.


Comentaris

envia el comentari