Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores ja no enganya ningú: el vídeo de 2019 que avui pren sentit

Sobre una possible reconciliació amb la seva mare, la jove ha afirmat que «la porta està tancada»

Ahir, dijous, Rocío Flores es va enfonsar en ple directe a 'El programa de Ana Rosa'. La filla d'Antonio David va acabar la intervenció plorant de valent i pràcticament sense poder articular paraula. L'entrevista que el programa havia fet a la seva mare va tenir conseqüències emocionals dures per a Ro, que no va poder contenir les llàgrimes davant l'audiència de Telecinco.

Rocío Flores va tornar al plató de la cadena de Fuencarral vint-i-quatre hores després que la seva mare donés la cara en un dels programes que més ha criticat la seva docusèrie. Tot i que en un primer moment aguantava el tipus, la jove no va trigar a ensorrar-se, i va admetre que havia «tocat fons».

En primer lloc, va confessar que després de les declaracions que Rociíto havia fet el dia anterior, «no ha canviat res» entre mare i filla

Rocío Flores confessa que «la porta està tancada»

El que sí que va deixar clar és que esperava que la seva mare l'hagués «mantingut al marge des del minut u que va pensar a fer el documental». Una docusèrie que els ha canviat la vida a totes dues.

Rocío Flores amb mascareta atenent la premsa
Aquest dijous, Rocío Flores va tocar fons a 'El programa de Ana Rosa' | Europa Press

Dimecres, Rocío Carrasco va afirmar que ja no volia parlar més de la seva filla. I que si abans havia parlat d'ella va ser «perquè s'entengués la història» que durant tots aquests anys ha viscut en silenci.

Mentrestant, Rocío Flores va sentenciar les paraules de la seva mare amb un «el que està fet, ja està fet». A més, fent referència a la relació amb Rociíto, va apuntar que «la porta està tancada»,

Rocío Flores, retratada a les xarxes amb un vídeo del 2019

Després de descartar una possible reconciliació amb la seva mare, alguns seguidors del programa van publicar certs missatges a les xarxes socials que deixen Rocío Flores en mal lloc.

Un d'ells va rescatar un vídeo de la jove a 'Gran Hermano VIP', el programa on defensava el seu pare fins que aquest va ser expulsat al tram final.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Flores es contradiu quan parla de la seva mare | Catalunya Diari

«Rocío Flores avui: "Fa anys que sé que la porta està tancada". Rocío fa poc més de dos anys: "De veritat que crec en un futur, quan passin moltes coses [es podrà arreglar], és que és la meva mare"», deia un tuiter.

Sens dubte, ahir no va ser el millor dia de Ro Flores des que és col·laboradora de Telecinco. Els espectadors s'han acarnissat amb ella a través de les xarxes socials, on han criticat les contradiccions que té, que ara criden l'atenció més que mai.

Rocío Flores s'ensorra en directe i toca fons

Ahir, la noia va passar un matí molt dur, i, en un moment donat, un comentari de Joaquín Prat la va enfonsar del tot. «Aquí no es parlarà més de l'episodi. T'ho dic així, amb aquesta contundència, mai més», prometia el periodista.

Així les coses, Rocío Flores va començar a plorar desconsolada. «Em veig sotmesa a molta pressió. He tocat fons. Respecto el que cada persona faci, i m'agradaria que se'm respectés».

Prat, intranquil per la seva companya de programa, va deixar anar: «No sé com tens llàgrimes. Vols que ho deixem aquí i passem a una altra cosa?».

Rocío Flores plorant a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores, enfonsada a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Tot i que estava destrossada, Rocío Flores va voler continuar parlant. «He vingut a donar la cara i em quedo aquí. Pateixo per mi i pels meus dos germans. Tinc una germana de 9 anys, i no vull que pateixi...», confessava.

Finalment, la col·laboradora va esmentar una cosa positiva de tota aquesta història. «Si realment s'aconsegueix, per part d'ella i de la resta de persones, de deixar-me respirar una mica, aquesta és la part positiva», va concloure.