Rocío Flores ho dona tot i es queda quasi sense roba a 'Supervivientes'

La filla d'Antonio David Flores ho dona total 'reality'

Rocío Flores en una captura durant el programa de 'Supervivientes'
Rocío Flores ho dona tot a 'Supervivientes' | Mediaset

Rocío Flores ha deixat de banda la tristesa i ha decidit donar-ho tot a 'Supervivientes'. La jove no ha passat uns bons dies per culpa del retrobament amb Yiya. La filla de Rocío Carrasco està molt dolguda per com aquesta la va tractar durant les primeres setmanes del concurs, fins i tot a l'hotel, abans que el programa comencés. Però sembla que ara això ha canviat, i la jove s'ha deixat anar.

Rocío Flores ho dona tot a 'Supervivientes'

L'humor de Rocío Flores ha canviat, tal com ella va dir en directe, ha decidit lluitar per guanyar el programa i no té pensat abandonar. La jove ha canviat les llàgrimes pels balls. Aclamada perJosé Antonio Avilés, company amb qui ha tingut alguna topada, ha arrencat a ballar, però d'una manera molt particular, fent 'twerking'. La filla d'Antonio David Flores ha donat una classe magistral de com es balla aquest nou estil, movent el cul.

La neta de Rocío Jurado ha tingut un inici de 'reality' molt complicat, i ara és quan comença a deixar-se anar. Tant és així que fins i tot ha intentat ensenyar a ballar a José Antonio Avilés, amb qui sembla que es porta una mica millor. És indubtable que està de més bon humor, ja que no ha tingut cap objecció a mostrar el seu cul. Ja fa uns dies que va decidir llevar-se la samarreta, deixant enrere els complexos de el passat.

Fins i tot fins Fani, que està passant uns dies delicats, s'ha animat a ballar 'twerk'. Sembla que els concursants d'Hondures han recuperat el somriure, ja que l'inici va ser molt dur, a causa de les dures tempestes que van patir. El fet de conèixer la situació que està passant Espanya per culpa del coronavirustambé els ha afectat negativament.

És clar que Rocío Flores és un dels personatges més importants d'aquesta edició, que segur que encara té moltes coses per demostrar. A poc a poc s'està començant a deixar conèixer.


Comentaris

envia el comentari