Rocío Flores té una nova enemiga a Telecinco: «Passo d'entrar en el teu rol»

La filla d'Antonio David Flores evita un enfrontament en directe

Al plató de 'Supervivientes: Tierra de nadie' la tensió es podia tallar amb un ganivet. Rocío Flores i Dakota Tárraga van coincidir i van protagonitzar un dels enfrontaments de la nit. Les dues van ser participants de 'Supervivientes' en anys diferents i cadascuna té una visió d'allò que suposa la supervivència, encara que hi ha alguns aspectes de la seva vida privada en què també han coincidit i que són molt més delicats.

Un vídeo d'Olga Moreno i Tom Brusse va ser el desencadenant de l'incòmode moment viscut per les dues col·laboradores, que va deixar el plató completament en silenci. La filla de Rocío Carrasco va decidir posar fre i va esquivar un enfrontament amb Dakota que podria haver anat a més.

«Passo d'entrar en el teu rol»

Que Rocío i Dakota no es porten bé és més que evident. Ha quedat clar que, quan les dues s'ajunten, l'enfrontament està garantit i el debat de 'Supervivientes 2021' pot resultar complicat de dirigir. Almenys això és el que va passar el passat dimarts 25 de maig a 'Tierra de nadie' quan les dues tertulianes van tenir una desavinença.

Tot va començar després que la filla d'Antonio David Flores acusés Tom Brusse de «picar» a Olga Moreno, qualificant-lo de «massa xulo, massa prepotent i massa sobrat. Crec que hi ha coses que sobren bastant» opinava defensant la companya de la dona del seu pare.

Per la seva banda, l'exconcursant de 'Hermano Mayor' li donava la raó, però posant en dubte que la dissenyadora tingués una actitud amistosa amb Valeria tenint en compte com la tracta. Davant l'opinió de Dakota, Rocío reaccionava fent que la seva companya li etzibés en to molt seriós: «Tu has vist el vídeo?!».

La filla d'Antonio David Flores es va quedar perplexa i va optar per no respondre, tot i que Carlos Sobera li va dir que disposava de temps per fer-ho: «Passo, perquè és entrar en el seu rol i em nego» va dir sense mirar a la cara a Tárraga, declinant entrar en polèmiques. L'actitud prepotent de Rocío Flores va deixar a Dakota sorpresa i, amb tot el respecte, li va preguntar: «En quin rol? Jo estic parlant amb tu perfectament...». «I jo també», assenyalava la neta de Rocío Jurado.

L'origen de l'enemistat

El perfil de Dakota Tárraga i Rocío Flores és molt diferent, però a ambdues se'ls va unir el fet d'haver estat les artífexs d'agressions tant verbals com físiques cap a les seves mares. Va ser això el que va provocar que diversos mitjans de comunicació acudissin a l'exconcursant de 'Hermano Mayor' per comparar les seves històries i conèixer què porta a una filla a agredir la seva progenitora i la millor manera de superar el problema.

Quan va sortir a la llum la brutal pallissa que Rocío li va propinar a la seva mare i com la defensaven a 'El programa de Ana Rosa', Dakota es va queixar públicament de la diferència de tracte que va rebre per part del programa dels matins de Telecinco, on la van qualificar de «maltractadora»: «Em toca la moral, se m'ha tractat com una puta brossa. No pot ser respecte per uns i per altres no» va opinar durant una entrevista al 'Deluxe'.

Ella té clar que el cognom té molt a veure i que a Rocío Flores se la tracta molt millor «per ser filla de...». A més li va aconsellar que demanés perdó a la seva mare com ella mateixa ha fet en més d'una ocasió: «Jo li vaig demanar perdó als meus pares pels meus comportaments agressius perquè estava penedida, no com Rocío Flores» va explicar deixant clar que l'actitud de Rocío no és la més adequada per llimar asprors amb la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari