Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores, al centre de les mofes després del seu últim controvertit gest a xarxes

Els seguidors de Rocío Flores han posat en dubte la seva faceta com a influencer

Rocío Flores s'ha convertit en una autèntica estrella a les xarxes socials, on les marques es desviuen per col·laborar-hi. Tot i això, la jove també ha descobert el costat més amarg de ser una influencer, i és que ha d'estar pendent de les col·laboracions i saber vendre els diversos productes.

Sembla, però, que a la jove l'han enxampat en plena estratègia per aconseguir encasquetar un producte als seus seguidors. La filla d'Antonio David ha volgut fer passar una conversa amb si mateixa per diversos comentaris ensenyant un raspall de cabell elèctric.

«Em flipa, ho vull», «T'ho allisa també? M'encanta», «Vull aquest raspall», «On el puc aconseguir», podia llegir-se.

Malgrat tot, el compte @bellezafalsa no ha trigat a adonar-se que era un muntatge per intentar vendre el producte i així ho ha denunciat. «Per què Rocío Flores es parla a ella mateixa?», Ha preguntat sense donar crèdit al seu controvertit moviment a les xarxes socials.

Després de sortir a la llum el seu engany, Rocío ha esborrat ràpidament la story, encara que els mitjans ja se n'havien fet ressò.

La jove feia temps que havia d'afrontar crítiques i comentaris contra ella i la seva família. Sobretot, des de l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco.

A més, en més d'una ocasió ha compartit amb els seus seguidors els atacs que rep gairebé cada dia. Els últims, enfocats en el seu gran canvi físic.

«T'estàs quedant fatal de cos, ni tan grossa ni tan prima. Sembles un ninot de falla», han carregat contra ella.

«Sempre hi ha algú que ha de cridar l'atenció. Em sembla ridícul que seguim jutjant a la gent pel seu físic», responia Flores. «I sí, precisament és una dona qui m'escriu això».

«Aprenem a respectar a les persones com són, amb més pes o menys, més alts o més baixos, rossos o no, etc.», demanava als seus seguidors.

«Mai sabem els sentiments de la persona que està darrere d'aquesta pantalla ni de la manera que li pot afectar».

La victòria d'Antonio David als jutjats

Antonio David i els seus estan d'enhorabona, sobretot després que hagin guanyat la demanda contra La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent. Així, la productora s'ha vist obligada a indemnitzar-lo per 80.000 euros.

De fet, Rocío ha estat la primera que ha volgut compartir públicament la seva alegria davant aquesta gran victòria.

«Enhorabona jefe. Els que hem viscut amb tu tot això sabem l'important que és aquesta notícia per a tu en àmbit personal. Pas a pas».

Mentrestant, l'exguàrdia civil també ha trencat el seu silenci a les xarxes socials. «Encara no hi ha hagut dia en què no hagi recordat aquest dilluns 22 de març, el dia del meu acomiadament de Sálvame», comença relatant.

«No perquè deixés de treballar amb ells sinó pels motius que davant de tot Espanya estaven donant. Vaig sentir vergonya, por, estava molt desprotegit».

«No podia creure ni les raons ni la burla pública a què em van sotmetre a mi i a la meva família durant mesos. Aquest dia va ser un dels pitjors de la meva vida», assegurava.

«Només volia dir-vos que GRÀCIES. GRÀCIES per haver-me agafat de la mà i per no haver-me deixat caure», els ha dit als seus seguidors. «Lluitaré fins al final i pagaran per tot el mal que m'han fet a mi i als meus».

«Això tot just acaba de començar i és el petit pas del gran camí que ens espera. Un camí en la qual em sento més fort i acompanyant que mai», ha tancat.