Rocío Flores para els peus a Olga Moreno: «El que fas em perjudica a mi»

La filla d'Antonio David Flores creu que la dona del seu pare li complica molt les seves aparicions televisives

Antonio David Flores ha presumit sempre de tenir una família molt unida, formada per la seva dona, Olga Moreno, i també pels dos fills d'aquest, Rocío Flores i David Flores. No obstant això, aquesta unitat familiar podria desfer-se en les pròximes hores després que Rocío Flores hagi decidit cantar les quaranta a la dona del seu pare en ple directe. La jove exercia com a col·laboradora de 'Superviventes: Tierra de nadie' quan Carlos Sobera li ha demanat que comentés un dels vídeos que l'afectava directament.

El vídeo no és altre que el d'Olga Moreno parlant de l'acomiadament d'Antonio David i culpant directament Rocío Carrasco d'haver parlat d'uns maltractaments que, a parer de Moreno, mai s'han produït. Un al·legat que, lluny d'acostar-la als espectadors, l'allunya de l'audiència, ja que es contradiu amb el relat setmanal de Rocío Carrasco a la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. El programa li va donar l'oportunitat de deixar de banda la seva vida privada, però Olga s'entesta a treure a la llum assumptes personals i que no fan més que avivar el que està passant a l'exterior.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tant és així que, aquesta passada nit, Rocío Flores ha dit a plató que no li sembla bé que la dona del seu pare estigui parlant diàriament de la seva família, encara que ho fes amb la seva millor intenció. La jove és molt conscient que tot el que diu Olga la posa a ella en una tessitura molt complicada i que la porta a haver-se de pronunciar sobre assumptes molt tèrbols que, a priori, ella no voldria comentar en un plató, tot i que segueix parlant de la seva vida a 'El programa d'AR' sota el pretext de comentar 'Supervivientes'.

Rocío ha aclarit que Olga és molt lliure d'explicar el que vulgui perquè totes aquestes vivències formen part de la seva vida, però si és cert que, si deixés de fer-ho, podria ajudar molt més la seva família que no pas deixant anar titulars, que no fan més que posar Antonio David en una pitjor tessitura. Segurament la supervivent no sap com ha anat avançant la docusèrie, ja que quan va marxar només s'havia emès el primer dels capítols i, per tant, desconeix com ha anat evolucionant el relat de l'exdona del seu marit.

Sembla que dins de la família tampoc està molt clara l'estratègia a seguir i cadascú va actuant com pot. Olga Moreno va començar dient que a casa mai no s'havia parlat malament de Rocío Carrasco, cosa que no coincideix amb els qualificatius que va deixar caure l'altre dia, posant en dubte els maltractaments que hauria rebut.

Rocío podria tenir seriosos dubtes

Si bé és cert que Rocío Flores sempre s'ha posicionat a favor d'Olga Moreno, sembla que ara començaria a tenir les seves reserves respecte a la família del seu pare. Des de fa un temps, Gustavo González i altres col·laboradors de Telecinco apunten que la jove començaria a dubtar sobre algunes parts del relat del seu pare i que això estaria provocant que cada vegada estigui més lluny d'aquest.

Segurament no veurem mai públicament Rocío Flores donar suport a la seva mare a televisió, però tot apunta que cada vegada estaria més a prop de creure-la i més lluny del seu pare. Aquesta passada nit la jove ha admès que no li ha agradat que Olga hagi insultat la seva mare i que això no es pot justificar de cap manera. I, malgrat que l'ha acabat justificant dient que és la seva manera de parlar i que, de vegades, en entorns de complicitat, es parla d'una manera poc adequada, podria ser una primera mostra dels dubtes que Rocío Carrasco estaria tenint respecte al seu pare.


Comentaris

envia el comentari