Rocío Flores parla sobre un retrobament amb la seva mare a 'Supervivientes'

La concursant ha plorat quan Jorge Javier li ha preguntat sobre el tema

Rocío Flores a Supervivientes
Rocío Flores parla clar sobre la seva mare a 'Supervivientes' | Telecinco

José Antonio Avilés porta des del primer dia intentant que Rocío Flores parli sobre la seva mare, Rocío Carrasco, a 'Supervivientes'. Al final, qui ha aconseguit arrencar algunes declaracions de boca de la jove al reality de Telecinco ha estat un concursant que ningú esperava, Cristian Suescun.

El jove li preguntava a Flores si veia possible una reconciliació amb la seva mare i aquesta, sense dubtar-ho, ha assegurat que res és impossible i que aquest apropament de postures podria ser beneficiós per a totes les parts. Després de la confessió de la concursant, Suescun ha contestat que portar-se bé amb els pares és un aspecte bàsic per ser feliç.

Una persona molt especial

En fer aquesta afirmació, Rocío també ha volgut tenir unes paraules per a Olga Moreno, la dona del seu pare i qui durant molts anys ha fet de mare, tant d'ella com del seu germà. No és el primer cop que Rocío parla meravelles d'Olga, i és que aquesta ha estat una peça fonamental de la seva vida.

Després, a la gala, Jorge Javier Vázquez li ha volgut preguntar a Rocío Flores sobre aquesta qüestió. Ella ha acotxat el cap i, visiblement afectada, li ha demanat al presentador que canviessin de tema perquè no podia assimilar la situació en directe.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari