L'amenaça en directe de Rocío Flores que posa contra les cordes 'Supervivientes'

El seu retrobament amb Yiya ha estat el detonant perquè la filla d'Antonio David Flores patís un atac d'ansietat i amenacés en abandonar el concurs

Rocío Flores 'Supervivientes 2020'
Rocío Flores és una de les concursants més fortes de l'edició | Telecinco

La trobada entreRocío Flores i Yiya s'ha descontrolat completament. La filla d'Antonio David Floresesperava retrobar-se amb algun familiar seu o bé, conèixer alguna notícia d'alguna cosa que estigués succeint a Espanya, però per a res no ha estat així. El programa li havia organitzat una trobada amb la seva principal enemiga dins de 'Supervivientes', la sempre decidida Yiya.

Els atacs de Yiya relacionats amb el físic de Flores no han ajudat gens a l'estabilitat de Rocío, que a més, ha hagut de veure com la seva enemiga intentava desestabilitzar-la a cada moment, fins i tot inventant-que anaven a passar una nit juntes, en la qual anava a fer-li la vida impossible.

Rocío Flores vol abandonar 'Supervivientes'

La jove, que ha hagut de ser assistida per Lara Álvarez i per l'equip mèdic del programa, ha avançat la idea d'abandonar el concurs en considerar que la situació l'estava superant. A la tornada de la publicitat però, semblava que Flores s'ho ha repensat i ha anunciat que seguiria al concurs per demostrar que estava preparada per a tota mena de situacions.


Comentaris

envia el comentari