Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores perd el seu amic dins de Telecinco: «Em fa pena»

José Antonio Avilés segueix pensant que la seva examiga «està manipulada» per Antonio David

En qüestió de dies, José Antonio Avilés i Rocío Flores han passat de ser grans amics a no parlar-se. Després de consolidar la seva amistat a 'Supervivientes 2020', tot el que està envoltant a la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco i les controvertides paraules del col·laborador de 'Viva la Vida', han fet que tot salti pels aires entre la jove i el seu company.

La filla de Rocío Carrasco es va quedar molt decebuda quan Avilés va revelar que s'havia posat en contacte amb la filla de 'la més gran' i, a més, Rocío Flores tampoc va veure bé alguns durs comentaris que el col·laborador va abocar sobre Olga Moreno en les seves intervencions televisives.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

José Antonio Avilés, sobre Rocío Flores: «Està manipulada»

Aquest diumenge 25 d'abril a 'Viva la Vida', els col·laboradors del programa oferien la seva opinió més clara sobre la topada que Rocío Flores va tenir amb Carmen Borrego en un debat de 'Supervivientes', quan va sorgir el nom d'Avilés i la jove va carregar contra ell sense pietat.

Avilés va donar la cara ahir i li va enviar un missatge directe a la filla d'Antonio David Flores: «De tu no he dit res dolent, he parlat del teu pare i això t'ha dolgut i ha servit per trencar la relació. Em sembla molt injust que jo hagi dit en aquest plató 'mala mare' a la teva mare i tu no em vas deixar de parlar... Llavors entenc que estàs manipulada».

Cal recordar que Rocío Flores va assegurar fa uns dies en el debat de 'Supervivientes' que a Avilés no el volia ni regalat, i Borrego li va interpel·lar pocs segons després; «Amb el meu Avilés no», va afirmar la filla de Maria Teresa Campos per treure la cara per ell.

José Antonio Avilés ha estat molt contundent a l'hora de parlar sobre Rocío Flores, afirmant que ell sempre serà lliure per opinar, si bé li ha recordat a la seva examiga que té el seu telèfon actiu per si vol posar-se en contacte amb ell. «Em fa pena, jo no carregaré contra ella. Jo sé que el seu pare sempre li està dient 'amb Avilés no, amb Avilés no'...», ha assegurat José Antonio Avilés.

Avilés treu de polleguera Diego Arrabal

D'altra banda, José Antonio Avilés ha tingut una tarda de diumenge molt moguda i aquesta vegada ha estat Diego Arrabal qui ha patit la incontinència verbal del col·laborador. El paparazzi ha assegurat aquest diumenge que «es posa en el lloc de Rocío mare i de Rocío filla», però ha confessat que l'exconcursant de 'Supervivientes 2020' no es mereix que es faci públic el que va dir la seva mare sobre ella en l'entrevista del passat dimecres.

El col·laborador parlava de l'episodi de males estones de la filla cap a la seva mare, que ja va narrar en exclusiva en el digital 'Vanitatis' l'any 2020, i a què Rocío Carrasco va esmentar al plató de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. «La nena pot ser la més desagradable del món, la més mal educada, amb el pare més manipulador del món, però, tu et creus que un fill ha d'escoltar això d'una mare?», ha preguntat Arrabal.

Tanmateix, pocs segons després ha vist com José Antonio Avilés li preguntava alguna cosa que l'ha fet esclatar: «I d'un pare?». I Arrabal li ha tornat a contestar, «Tu pots callar ja d'una vegada?», li ha respost a Avilés. En aquest moment, Emma García ha hagut d'intervenir per calmar les aigües entre un i altre. «Ei, prou, d'acord. Jo dono els torns», deia enfadada la presentadora.