IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rocío Flores esclata a plorar quan li pregunten per la seva mare just abans de marxar a 'Supervivientes'

La filla d'Antonio David Flores marxava plorant cap a Hondures per a concursar al reality

Rocío Flores a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'
Rocío Flores es va mostrar desolada i molt nerviosa quan li van preguntar sobre la seva mare | Twitter (@blvcom)

Ahir, dissabte, Rocío Flores començava el seu viatge cap a Hondures per a iniciar una nova aventura que, sense cap mena de dubte, li canviarà la vida. La que és filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha partit cap a les Amèriques deixant bastants problemes familiars a Espanya

Encara que siguin molts els que insisteixen en l'important que és participar a 'Supervivientes' sense cap conflicte obert a casa per a poder mantenir una bona salut mental, el cert és que Rocío sembla que no acaba d'estar al cent per cent en aquest sentit.

'Socialité' va acudir ahir, dissabte, a l'aeroport per a esperar a la jove Flores per a preguntar-li algunes qüestions just abans de marxar, entre les quals algun dels temes tractava sobre la seva mare, Rocío Carrasco. Encara que al principi Rocío semblava aguantar la compostura, finalment va acabar per trencar a plorar davant de les càmeres del programa de Telecinco. 

«Hi havia diverses compnayes que intentaven consolar-la, però no hi havia manera»

Alexa Rivas, que era la periodista enviada a l'aeroport per a cobrir el moment, assegurava a 'Socialité' que «en el moment que li hem començat a preguntar sobre la seva mare ha trencat a plorar, s'ha mostrat completament desconsolada, hi havia diverses companyes que intentaven consolar-la, però no hi havia manera. Li ha caigut fins i tot el passaport dels nervis». 

Sense cap mena de dubte, no ha estat una setmana gens fàcil per a la néta de la cantant Rocío Jurado. Encara que sempre hagi demostrat tenir un gran caràcter de cara al públic, la jove s'ha acabat enfonsant davant les informacions falses que s'han fet públiques a través de la col·laboradora de 'Sálvame', Lydia Lozano, durant aquesta última setmana. Ha estat tan afectada per aquests últims esdeveniments que, fins i tot, ha temptejat la possibilitat de no viatjar a Hondures per a participar en el concurs reality de supervivència.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari