Rocío Flores reapareix i desafia a la seva mare: «Ho sabia des del minut zero»

La filla de Rocío Carrasco ha parlat després de l'entrevista final a la seva mare al plató

Rocío Flores ha aparegut públicament després que la seva mare posés la guinda al seu documental amb una entrevista final a plató. I ho ha fet en una actitud d'allò més desafiant, sense respondre pràcticament a cap pregunta dels periodistes, excepte una.

Rocío Carrasco va anunciar ahir en l'entrevista que hi hauria una segona part del documental, cosa que ja se sabia des de fa alguns dies. El que no se sabia era de què es parlaria en aquesta segona part, i això és el que va aclarir: dels Mohedano.

Això ha agafat per sorpresa a molta gent, encara que ella mateixa en el documental ja va arribar a avançar que d'aquest tema en parlaria més endavant. Però per les declaracions de la seva filla, la seva família podria haver-se esperat aquest 'gir dels esdeveniments'.

La periodista ha preguntat a Rocío Flores diverses qüestions sobre el documental, sobre com ho han viscut o com els ha afectat. També li ha preguntat si creu que les seves paraules aconseguiran reobrir el cas. I si tenen por que s'acabi condemnant al seu pare per un delicte de maltractaments.

La filla d'Antonio David ha evitat respondre a cap d'aquestes preguntes, continuant la seva marxa impassible davant la presència de periodistes. De tant en tant sorprenia amb algunes mirades desafiants que donaven a entendre que no estava gens a gust amb la situació.

I mentre caminava, Rocío Flores fumava amb la mascareta mig baixada sense respondre a gairebé res. En un primer moment, cansada de les preguntes, Rocío contesta: «De veritat, no tinc res a dir ja». Però la periodista insisteix i segueix preguntant coses per a les quals no hi haurà resposta.

Totes elles, de nou, relacionades amb el documental, i què ha suposat i suposarà per a la seva família. Però llavors arriba la pregunta sobre el futur del programa i una segona part parlant dels Mohedano.

La periodista li pregunta a Rocío Flores si «sap que hi haurà una segona part». I ella es permet el luxe de respondre enviant un encàrrec a la seva mare: «Sí, és clar, des del minut zero, era evident». La filla d'Antonio David insisteix així en la idea que ronda a tots els negacionistes sobre el perquè de documental.

Una de les principals crítiques que s'ha fet a Rocío Carrasco per parlar després de 20 anys és que anava a cobrar per fer-ho. Alguns fins i tot la van acusar de voler lucrar-se ara que fa anys que no treballa, que se sàpiga. I Rocío Flores sembla confirmar aquesta versió amb les seves paraules i, sobretot, amb les seves mirades.

Guerra als Mohedano: 'En el nombre de Rocío'

L'entrevista d'ahir va deixar un plat fort que segurament farà parlar molt en les pròximes setmanes: el futur de la sèrie. Ja fa unes setmanes es va anunciar que Telecinco volia allargar el documental amb una segona temporada. I ara sabem que estarà dedicada a aclarir per què Rocío Carrasco ja no es parla amb la família.

Concretament, amb la part mediàtica de la seva família, els Mohedano, qui li van girar l'esquena després de morir Rocío Jurado. El coneixement popular apunta a l'herència de l'artista com la metxa que ho va encendre tot. Però el seu posicionament al costat d'Antonio David va acabar per enterrar la relació amb la majoria d'ells.

Rocío Carrasco va deixar ben clar ahir que està disposada a explicar-ho tot per exposar els draps bruts de la família. Entre ells, Rosa Benito, Amador Mohedano o José Ortega Cano serien alguns dels qui acabarien pitjor parats.

Alguns d'ells han seguit negant la versió de Rocío durant les últimes setmanes, amb l'emissió del documental, i ara hauran de justificar-ho. No en va, si Rocío compta amb les mateixes proves per demostrar la seva versió, es veuran setmanes complicades per a aquesta família.

«Van pensar que Chipiona els pertanyia, van pensar que el seu menyspreu quedaria impune, van pensar malament», va arribar a dir Rocío Carrasco en el seu avanç. Que es preparin els Ortega-Mohedano, perquè són els següents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari