Kiko Hernández i Rocío Flores són enemics íntims

Rocío Flores rep l'atac més salvatge de Kiko Hernández: «És la pegamares»

Kiko Hernández ha recordat a Rocío Flores el seu secret més fosc

Kiko Hernández, col·laborador i presentador de Telecinco, ha esdevingut un dels grans enemics d'Antonio David Flores, el seu antic company. L'ex de Rociíto responsabilitza Hernández del seu exili mediàtic i ha carregat durament contra ell aprofitant el seu poder a les xarxes socials.

El tertulià no s'ha quedat de mans creuades i li ha tornat l'atac arremetent contra Rocío Flores, filla gran d'Antonio David. Kiko Hernández no oblida el terrible incident que Rociíto va viure el 2012: presumptament, hauria patit una forta agressió de la seva filla Rocío Flores.

El col·laborador ha batejat la jove com «la pegamares» per condemnar públicament com va ser d'injusta amb la seva progenitora. Tot fa pensar que aquest atac tindrà conseqüències, ja que Antonio David Flores ha contractat el millor despatx d'advocats que ha trobat per defensar-se.

Muntatge fotogràfic de Kiko Hernández i Antonio David Flores
Kiko Hernández ha declarat la guerra a Antonio David Flores | La Noticia Digital

Segons el relat que Rocío Carrasco ha ofert a Telecinco, ha estat víctima de violència vicària i encara segueix patint-ne els efectes. Assegura que el seu exmarit Antonio David ha utilitzat els dos fills que van tenir en comú per fe-li mal.

Kiko s'ha solidaritzat amb la presumpta víctima, i conseqüentment, ha esdevingut el gran rival d'Antonio David. Aquest últim, a través de YouTube, es vol venjar de tothom qui l'ataca. A la mateixa plataforma, acusa Hernández de ser «un paio perillós».

El col·laborador de Telecinco ha respost a aquests atacs al seu compte d'Instagram i les seves paraules no han deixat indiferent ningú. Ha publicat un vídeo abraçant Rociíto, una de les seves grans amigues.

«Quina sort conèixer-te i entendre amb tu el patiment d'una mare que va viure la violència vicària de l'innombrable», escrivia acompanyant el text.

Kiko Hernández esclata: «La infància tan fotuda»

Kiko creu que Rocío Flores amaga molts secrets i que no és tan bona com vol donar a entendre als mitjans de comunicació. Tot i això, pensa que hi ha una persona que és encara pitjor, la responsable que la jove tingui certs comportaments.

Segons Hernández, darrere de tot hi ha Antonio David Flores, i per això li ha enviat un missatge explosiu. Dirigint-se-li, li ha deixat clar que «som afortunats que ja no formis part de les nostres vides ni de la nostra professió».

«Quan puguis, explica-li a «la pegamares» la infància tan fotuda que li has regalat per a la resta de la seva vida», deia Hernández a Flores. Segons els experts en la premsa del cor, és molt probable que el col·laborador rebi una denúncia per aquestes paraules.

Rociíto va revelar al documental que va protagonitzar a Telecinco, 'Contar la verdad per seguir viva', el secret de la seva filla Rocío, que va ser condemnada per agredir la seva mare. Molt poques persones coneixien els fets, i han provocat que els seus enemics l'ataquin sense pietat i li recordin el dramàtic episodi.

Kiko Hernández humilia Rocío Flores pel seu aspecte físic

Kiko pateix un defecte que ell mateix reconeix que ha de canviar: no sap aturar-se a temps. Per aquest motiu, ha comès diverses errades que l'audiència no perdona i Antonio David tampoc. L'ex de Rociíto està dolgut perquè el seu antic company de 'Sálvame' s'ha burlat de l'aspecte físic de la seva filla Rocío.

Hernández ha estat assenyalat públicament perquè segons els seus enemics s'ha portat malament amb moltes dones als mitjans de comunicació. Antonio David Flores considera que el seu comportament és perillós i que hauria d'abandonar l'esfera pública, cosa que ha fet que el tertulià esclati i torni a Rocío.