Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores trenca el silenci després del capítol 8: «Al·lucino»

La filla de Rocío Carrasco no dona crèdit a una cosa que ha escoltat després de l'emissió del capítol 'Miedo' i respon a les crítiques

Rocío Flores no dona crèdit davant les paraules i els atacs que ha d'escoltar en aquests dies dels seus companys de treball, a conseqüència del testimoniatge que la seva mare ha ofert a Telecinco sobre el fatídic dia en què una discussió que va acabar en agressió va trencar els llaços matern-filials entre Rocío Carrasco i la seva filla.

 

La filla d'Antonio David Flores va fer la setmana passada una crida a la seva mare amb la finalitat que Rocíito es posés en contacte amb els seus fills i frenés tot l'escrutini mediàtic que ha acabat amb el treball en televisió de l'exguàrdia civil i que ha tacat la imatge pública de la pròpia influencer.

 

No obstant això, Rocío Flores, rodejada de crítiques entre els qui la secunden i els qui la sentencien en un judici social generat després del documental, ha canviat la seva petició a mesura que en aquests dies s'anava llançant llum sobre quina va ser la perversa actitud que va tenir Rocío Flores contra la seva mare.

 

La filla d'Antonio David Flores li va demanar a la seva mare que almenys es posés en contacte amb el seu germà, David Flores. A més, va aprofitar per a posar en dubte les paraules de la seva mare de nou.

 

«El meu germà està mesurat en el meu lot? També li recomana el seu equip mèdic que no es posi en contacte amb el meu germà, ni una trucada en 7 anys ni per a preocupar-se per la seva salut?», va assenyalar la jove de 24 anys en el club social de 'El programa de Ana Rosa' on col·labora.

 

Alba Carillo, amiga de Rocío Carrasco, tenia la resposta a la pregunta de Rocío Flores i no l'ha deixat en molt bon lloc. La influencer no explica la veritat. «Em sembla que ficar al nen és demagògia. Segons el que jo sé, la mare està pendent de la salut del seu fill», va asseverar la model en el plató de Sonsoles Ónega.

 

A més Alba, molt molesta amb la filla de la seva amiga, va treure les ungles per a defensar una vegada més a Rocío Carrasco. La col·laboradora no està disposada al fet que es continuïn abocant més mentides sobre la figura de l'exdona d'Antonio David Flores i convida a Rocío Flores al fet que expliqui allò sobre el que deixa caure, però no parla.

 

«No la veig justa en el tracte que té amb el seu pare i amb la seva mare. El pare ha parlat 20 anys i la mare està parlant ara. Hauria de ser justa... Després deixa entreveure que a la casa de Fidel i Rocío passava alguna cosa. Hauria de ser valent i dir obertament què passava», va exclamar Alba Carrillo.

 

«Jo, al·lucino. No perdré el temps ni a contestar-la si més no», ha estat la resposta que Rocío Flores li ha donat a l'amiga de la seva mare. No dona crèdit davant les paraules de la model perquè segons la jove, la seva mare s'ha desentès també del seu germà en tots aquests anys. «Ni en el seu aniversari» ha trucat Rociíto a David Flores, segons Rocío.

 

«Estic, que no és poc»

A pesar que Rocío filla tracta de fer com que no passa res, mirar cap a un altre costat i fer com si amb ella no fos l'assumpte, en el programa d'Ana Rosa Quintana ha confessat que no ho està passant bé: «Estic destrossada».

 

Unes paraules que ha tornat a repetir a les reporteres quan li han preguntat a la sortida d'un restaurant. «Estic, que no és poc», va afirmar la filla de l'exguàrdia civil en to vague, per a resoldre el tema i no respondre més a les preguntes dels periodistes de carrer.

 

Rocío Flores intenta no pronunciar-se sobre el documental de la seva mare, ni respondre a l'al·luvió de crítiques que li han caigut des que Telecinco ha llançat els capítols gravats amb Rocío Carrasco un any enrere.

 

La família en el seu conjunt ha pres la decisió de romandre en silenci fins a veure tots els capítols. Però a Rocío Flores en particular portar la processó per dins sense deixar anar algun comentari sobre aquest tema se li torna complicat, més quan treballa en Telecinco.

 

La germana de David Flores continua al costat del seu pare i assegura que «la vida millor amb Flores». Ara com ara, com bé diu la seva mare, no està preparada perquè entre ambdues existeixi un acostament. Rocío no dona crèdit a allò que està escoltant, però tampoc es justifica.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.