Fotomuntatge de Rocío Flores i Rociíto

Rocío Flores rep la sentència definitiva: «La mare ja no calla»

Rocío Flores s'està adonant que els seus xantatges emocionals ja no funcionen

Sembla que el joc de Rocío Flores i les manipulacions del seu pare a poc a poc van sortint a la llum. De fet, María Patiño va destapar una suposada conversa entre la col·laboradora, el seu representant i Antonio David Flores, on planegen el discurs que pronunciarà a 'El programa de Ana Rosa'.

D'aquesta manera, Agustín Etienne donaria a Rocío «instruccions directes sobre què ha de dir després de les declaracions de la seva mare dictant-li, literalment, les frases que ha de pronunciar».

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Flores planejaria els seus discursos a la televisió amb Antonio David. | Catalunya Diari

«Has de fer deixar anar alguna cosa a favor nostre. Digues la frase següent: 'El dia que jo parli, Espanya cau'», hauria ordenat el representant a la neta de «la més gran».

«Si et pregunten més del compte, dius que en 40 minuts no pots explicar tota la vida», haurien acordat.

A més, Antonio David hauria arribat a trucar fins a quatre ocasions a Etienne durant la publicitat, deixant en evidència que tot estava pactat per endavant.

Rociíto ja no s'acovardeix davant els atacs de la seva filla

L'altre dia, Rociíto responia de manera directa a la seva filla, deixant clar que les seves provocacions ja no tenen efecte.

Ara, Carrasco es mostra com una dona forta que no tem a res ni a ningú. Per això, està més disposada que mai a desemmascarar els seus familiars.

De fet, amb la frase: «La mare ja no calla», li llançava una advertència definitiva. Els seus xantatges emocionals ja no funcionen.

Muntatge Rocío Carrasco amb els seus fills Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rociíto deixa les coses clares a la seva filla. | Catalunya Diari 

La protagonista del moment explicava que l'actitud de la seva filla no l'havia sorprès perquè «no ha parat mai de faltar-li al respecte. A això em refereixo, que l'ésser no deixa d'estar».

A més, acusava Ro Flores d'estar fent mal gratuïtament. «Sap que és mentida i em fa mal. Si ella no es preocupa pel meu dolor, de què em serveix a mi? Arribem a uns límits que diem: davant d'això, què faig?».

I davant l'amenaça de la nena de: 'Si jo parlo, Espanya cau', Carrasco instava que ho fes i de manera força contundent.

«Les vivències a què es refereix estan reflectides en un atestat de la Guàrdia Civil. Les seves vivències estan reflectides en un informe psicosocial. Les seves vivències estan reflectides en un informe del jutjat de menors que la condemna», enumerava.

«Les seves vivències estan reflectides en tres informes. Que els tregui, aquestes són les seves vivències, les que fa servir en sintonia amb el seu pare, les seves vivències i no li caldrà més temps, són tres papers».

«Si vol parlar, que tregui els documents. Les seves vivències apareixen en tres papers, aquelles on se suposa que jo era el pitjor del món i per això em denunciava a mi», afegia. «Tot és als jutjats. Totes les seves vivències, aquelles que ella diu que són el pitjor de la seva vida, hi són plasmades».

Rocío Flores amb mascareta atenent la premsa
Rocío Flores, sortint d'una immobiliària. | Europa Press 

«Si les vol tornar a explicar, que tregui els tres informes sense cap mena de problema. No caldrà molt més temps, són tres papers».

«És sempre el mateix», es lamentava Carrasco. «Està manipulada, abduïda... Ho he viscut durant 20 anys».

«L'ésser no deixa de ser, això és un clar reflex i una obvietat d'alguna cosa que ja fa dies que dic».

«Totes aquestes afirmacions que s'han fet durant el temps, per 'l'ésser', això és el que ell sempre ha sembrat perquè els altres ho diguessin. Però resulta que aquestes qüestions ja es van posar en coneixement i ja estan condemnades. No deixa de ser el fet de parlar per boca de».