Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores torna a Telecinco per parlar de la seva mare en directe

Rocío Flores ha tornat a 'El programa de Ana Rosa' per parlar sobre l'homenatge a la seva àvia

Rocío Flores va intervenir el passat dimecres 29 al 'Programa de Ana Rosa' i va realitzar unes declaracions sobre la seva mare que van causar un gran impacte. Fa unes setmanes, la jove col·laboradora va avançar en el seu retorn a Telecinco que venia disposada a parlar només dels formats de la casa. Amb això va voler deixar clar que no abordaria cap tema relacionat amb la seva família ni a les polèmiques que els envolten.

De fet, Flores es va mostrar molt rotunda en això per a sorpresa dels seus companys. No obstant això, l'estratègia que va plantejar per evitar que li esquitxin els conflictes li ha durat menys del que s'esperava. Aquesta setmana, en la seva intervenció en el format matinal de la cadena de Fuencarral ha respost a diverses qüestions que formen part de l'actualitat.

Els seus companys volien conèixer en profunditat alguns temes que havien rondat els passadissos de la cadena i no van dubtar a preguntar-la. Un d'aquests temes va ser la celebració en homenatge al seu avi pel seu aniversari. La jove s'ha mostrat molt disposada a abordar aquest tema i ha fet una revelació que va deixar a tots els presents sense paraules.

L'impactant comentari de Rocío Flores sobre la seva mare

La família Mohedano es va reunir a Chipiona per celebrar el 76è aniversari del naixement de la 'Más Grande'. Els carrers de la localitat es van omplir de gestos en homenatge a ella i la premsa va capturar tots i cada un dels moments viscuts. Com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, hi va haver una absència molt notable que va eclipsar tot el succeït.

La primogènita de l'artista evita sempre anar-hi a causa de les tensions que manté amb la resta de la seva família materna. De fet, ella mateixa ho ha confirmat en algunes ocasions, afirmant que hi va sempre que pot i no només quan hi ha la premsa. En aquest aspecte es va mostrar molt crítica amb la seva família i va deixar entreveure els motius pel que feia aquest tipus de celebracions.

Rocío va començar a respondre les preguntes que anaven sorgint i parlant sobre tot el que va succeir a Chipiona. En un moment precís, Joaquín Prat li va preguntar a la jove si el motiu de l'homenatge era l'aniversari de la teva àvia. «Us vau unir tots?», va qüestionar.

Lluny de respondre-li amb un monosíl·lab o obviar la pregunta, la col·laboradora es va encoratjar i va donar una resposta que no s'esperava ningú: no tots havien pogut anar-hi, com Rosa Benito, i hi faltava més gent, com la seva mare.

Les xarxes socials van esclatar i es va generar un gran debat al voltant de la veritable intencionalitat de la jove amb les seves paraules. Alguns afirmen que ha estat un cop per deixar en evidència a la seva mare, mentre que altres el consideren una invitació informal per a futures ocasions.

Els presents van callar i van deixar de banda el tema. Seguidament, Flores va confirmar que la dona d'Ortega Cano tampoc sol acudir a aquests esdeveniments, ja que considera que no és el seu lloc.

Rocío Flores va relatar que tota la família havia reservat un lloc per dinar i passar una estona junts gaudint de la companyia. Va donar alguns detalls, com els noms dels convidats a l'esdeveniment entre els quals va destacar la seva tia Glòria o José Fernando. Flores va voler agrair el detall que van tenir els músics amb ella i el seu germà després de la seva arribada.

La filla de Rocío Carrasco va explicar que com que van arribar tard s'havien perdut l'espectacle, però els artistes van interpretar de nou fragments de les cançons de la seva àvia. Aquest gest va emocionar a tots dos, i així ho ha volgut transmetre ella a la televisió.

Aquesta no serà l'última ni la primera vegada que la jove parli o faci al·lusió a la seva mare. Ningú s'ha pronunciat sobre aquestes paraules i molt menys l'assenyalada directament. Potser en la nova entrega de l'documental vegem a Rociíto abordar aquest tema i donar l'explicació sense embuts.