Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores, totalment enfonsada, no aixeca cap

La jove està molt afectada després de totes les situacions que ha hagut d'afrontar aquest últim any

Rocío Flores no passa per un bon moment, i és que després de les emocions tan fortes a què ha hagut de fer front aquest darrer any, no aixeca cap.

De fet, la salut mental de la tertuliana sembla que té molt preocupada la seva família, segons les últimes informacions.

La filla d'Antonio David està molt dolguda i afectada per totes les situacions que li ha tocat viure sent tan jove.

Començant per la docusèrie de la seva mare, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', on destrossava públicament la imatge de la persona a qui més estima i el seu màxim referent, el seu pare.

Rocío Flores plorant a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores ha plorat moltes vegades a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

A això s'hi sumava, mesos després, l'anunci de la separació d'Antonio David i Olga Moreno, que va destruir aquesta imatge de família perfecta que pretenien vendre.

I per si no n'hi hagués prou, fa molt poc es va confirmar que l'exguàrdia civil havia refet la seva vida a l'esquena de la família.

La tercera en discòrdia és ni més ni menys que Marta Riesco, amiga de Ro i companya de feina seva a 'El Programa de Ana Rosa'. I això va ser un cop molt dur per a la jove.

Rocío Flores explicava que fa temps que havia començat a notar «comportaments estranys» i «coses rares» en el seu pare i que intuïa que alguna cosa passava.

Rocío Flores amb mascareta mirant cap a un costat
Antonio David i Rocío Flores segueixen estant molt units | GTRES

Ara, fonts properes a la neta de 'la més gran' al·leguen que «no aixeca cap» i que «està totalment sobrepassada per tot el que està vivint».

Rocío Flores fa temps que lluita per a millorar el seu físic, i s'acaba de sotmetre a una operació de pit, fet que suposa un fort impacte emocional.

«És conseqüència de la pèrdua de pes. Calia reajustar coses», explicava sobre aquesta intervenció.

Rocío Flores travessa un mal moment personal, i el seu entorn està preocupat per ella

De fet, en una de les últimes aparicions públiques que ha fet, en companyia del seu pare, se la veia esgotada.

I fins i tot suplicava a Antonio David que no seguís provocant els reporters de 'Sálvame', que intentaven obtenir alguna declaració.

«Papa, anem-nos-en», li demanava desesperada tement el que pogués arribar a dir.

Antonio David i Rocío Flores pujant a un cotxe
Antonio David es va enfrontar a la premsa i Rocío el va intentar frenar | GTRES

«Sou uns assetjadors de dones, a veure si ho poseu. Destruïu les persones», carregava contra el programa sense fer-li cas.

Tot i això, Ro es negava a deixar-li dir res més pel seu propi bé. Una nova manera de protegir-lo i donar la cara per ell. «No, no, no, no, no. Marxem, et dic», suplicava.

Finalment, Antonio David va entrar en raó i li va fer cas, tot i que l'incident no va passar desapercebut.

«Acaba de perdre els nervis a Atocha, estava fora de control de la seva filla i ha fet declaracions molt alterat contra aquest programa», comentaven des de plató.

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Rocío Flores té el suport de Manuel Bedmar, el seu nòvio | Instagram

El que està clar és que tant Rocío com el seu germà, David, s'han convertit en víctimes de la guerra que mantenen els pares.

Malgrat tot, però, la neta de la Jurado ha deixat molt clar a qui dona suport en aquest conflicte. I és que segueix molt unida al seu pare. En canvi, es nega a acostar posicions amb Carrasco.

I la seva mare tampoc sembla estar per la feina, ja que no se sent preparada per a fer aquest gran pas mentre «l'ésser" (així és com es refereix a Antonio David) continuï a la vida dels seus fills.

Rocío Flores segueix sense el suport de la seva mare

Mentrestant, Rociíto segueix enfocada a destapar les mentides de la seva família i a enfonsar tothom que li ha fet mal.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Rocío Carrasco no afluixa la corda | Catalunya Diari

«Vaig trobar moltes coses, entre les quals hi havia un document que ho engloba tot. No sé què pot suposar per a la família, però a mi em va fer adonar de moltes coses», confessava fa poc.

«Em va caure la bena dels ulls. Quan els vaig trobar, em vaig adonar que no estava equivocada», explicava sobre uns documents de la seva mare que va trobar quan aquesta va morir.

«No sé si s'acosta un terratrèmol. Les coses no són com s'han explicat. I si això és igual a terratrèmol, doncs terratrèmol», advertia.