Rocío Flores, traïda pel seu major suport a 'Supervivientes'

Pot suposar un gran canvi en el seu pas pel concurs

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores perd una de les seves millors amigues | Telecinco

D'ençà que són a Hondures, Rocío Flores ha trobat en Fani al seu suport més important entre els concursants de 'Supervivientes'. Però això podria canviar després del secret que ha explicat Cristian Suescun a la filla d'Antonio David, que podria rebre-la com una traïció en tota regla. 

I és que la Fani i Ivana Icardi haurien arreglat els seus problemes del passat i cada cop estarien més unides, fent que Rocío Flores estigui perdent de mica en mica a qui era la seva millor amiga. Si amb això no hi hagués prou, Cristian l'hauria advertit sobre les crítiques de Fani quan no està davant d'ella. Hauria dit que no entén com pot cobrar tant cada setmana per estar tot el dia sense fer res i hauria criticat les cares de Rocío quan alguna cosa no li agrada. 

 

Confirmar la versió de Fani

Aquestes paraules; confirmades per l'altre gran amic de Rocío a 'Supervivientes', Albert Barranco, no han agradat gens a la jove. Després d'agrair la informació a Cristian, espera poder parlar amb la seva amiga per aclarir els seus dubtes. Si més no, s'ha alegrat pel fet d'assabentar-se d'aquesta traïció quan encara és a l'illa i no estant fora, sigui perquè l'han expulsada o perquè ha arribat a la final. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari