Rocío Flores veta diversos col·laboradors com a condició per anar a Telecinco

La filla de Rocío Carrasco arriba trepitjant fort i imposa les seves normes

A Rocío Flores li han plogut ofertes per donar la seva opinió sobre la polèmica que està generant el documental de la seva mare. Des que va començar la seva emissió, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ha estat una de les més perseguides per la premsa, però sempre ha guardat silenci al respecte, almenys de cara a la galeria, perquè a les xarxes socials sí que ha deixat caure algun missatge encobert.

Ara la jove ha decidit fer el salt a la televisió, apadrinada per Ana Rosa Quintana, i s'ha convertit en una col·laboradora més del programa dels matins. La seva estrena no va estar exempta de polèmica, ni tampoc la seva aparició al debat de 'Supervivientes', on s'asseia disposada a defensar Olga Moreno, actual dona del seu pare. Però Rocío Flores sap què es fa: ara s'han sabut algunes de les condicions que ha imposat per asseure's als platós de Mediaset.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El veto de Rocío Flores

Fa nou anys que la filla de Rocío Carrasco no veu ni parla amb la seva mare. Un distanciament que s'ha anat fent més cru amb les llàgrimes de Rocío Flores davant el silenci de la seva progenitora i amb certs testimonis que qüestionaven el paper com a mare de la filla de 'la més gran'. Ara que Rociíto ha decidit trencar el seu silenci i explicar l'infern que va viure al costat d'Antonio David Flores i com aquest manipulava la seva pròpia filla en benefici seu, l'opinió de la 'influencer' és la més esperada.

La seva presència en un plató de televisió genera molta expectació i Rocío Flores sap el valor que les seves paraules poden tenir públicament. Per això, la revista 'Lecturas' publica en exclusiva les condicions que ha posat per seure en un programa. Segons apunta l'esmentada revista, la filla de Rocío Carrasco hauria vetat aquells col·laboradors que més han criticat el seu pare després del documental. I ho té complicat, ja que després de conèixer algun dels episodis viscuts per Rocío Carrasco i perfectament documentats, Antonio David Flores s'ha anat quedant sense amics a Telecinco.

La seva estrena amb Ana Rosa i a 'Supervivientes'

No és d'estranyar que Rocío Flores hagi decidit convertir-se en col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'. Si tenim en compte com de crítica que va ser la presentadora amb Rocío Carrasco per haver-se prestat a fer un documental sobre la seva vida amb l'exguàrdia civil, a ningú ha agafat per sorpresa que sigui aquí on la neta de Rocío Jurado hagi trobat el lloc idoni on sentir-se acompanyada.

El seu primer dia com a col·laboradora va estar marcat pel nerviosisme i per la tristesa. Amb llàgrimes als ulls i amb cara de terror, s'asseia al costat d'Ana Rosa. «Té cara d'ensurt», assenyalava la presentadora. Una actitud que contrasta amb la qual se la va poder veure al plató de 'Conexión Honduras'. A 'Supervivientes', Rocío Flores va aparèixer somrient, feliç i combativa fins al punt de plantar cara a José Antonio Avilés.

Aconsellada pel seu pare

Va ser l'entorn pròxim a Rocío Flores qui va demanar a Ana Rosa que fes tot el possible perquè la jove se sentís a gust a plató. I aquesta decisió passa per evitar que la filla de Rocío Carrasco s'assegui amb col·laboradors que es mostren durs amb el seu pare: només vol tenir a prop a gent que l'ajudi i i li faci costat.

Antonio David Flores està, asseguren, molt atent a les intervencions de la seva filla a la televisió i, segons publica la revista, durant el debat de 'Supervivientes', Rocío Flores rebia trucades del seu pare durant les publicitats per aconsellar-la sobre com havia de respondre a certes qüestions i, sobretot, com evitar tractar el tema del polèmic documental de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari