Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores veta Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes': «Fa setmanes que m'evita»

La filla d'Antonio David Flores va al plató del 'reality' cada vegada que no presenta el català

Sembla que els ànims no milloren a la família d'Antonio David Flores. Mentre que el ja excol·laborador de 'Sálvame' segueix tancat a casa esperant que s'acabin d'emetre tots els episodis de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la seva filla, Rocío Flores, continua acudint a les instal·lacions de Mediaset amb la intenció de defensar la dona del seu pare, Olga Moreno, que es troba concursant en la nova edició de 'Supervivientes'. No obstant això, aquesta seva feina només seria una excusa i, cada vegada que trepitja un plató, deixa anar un titular, que després es viralitza i continua fent cada vegada més gran la bola mediàtica.

La veritat és que la jove no diu que no a cap programa, i fins i tot ha acceptat col·laborar diverses vegades per setmana a 'El programa de AR', l'espai de Telecinco que dedica només deu minuts al dia a parlar de l'illa; la resta, els dediquen als temes de cor del moment. També s'ha convertit en habitual veure-la al plató de 'Supervivientes', però no com a defensora d'Olga, sinó com a col·laboradora i, per tant, cobrant per totes i cadascuna de les seves intervencions.

Sembla, però, que hi ha un dia marcat en el calendari en el qual a Rocío Flores no agrada gens treballar. La jove no té problema a anar als debats dels dimarts i els diumenges, però no vol sentir ni parlar de l'emissió dels dijous, que casualment presenta Jorge Javier Vázquez, una de les veus més crítiques amb ella i amb el seu pare. Fins ara només existien rumors que apuntaven que potser Rocío no volia coincidir amb el presentador, però avui finalment ha arribat la confirmació oficial.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlos Sobera acudia aquesta passada tarda al plató de 'Sálvame' per anunciar els continguts de 'Superviventes: Tierra de nadie' i, com un dels plats forts de la nit, anunciava que a plató hi hauria Rocío Flores. Una cosa que no tindria més importància si només hi anés a parlar del 'reality', però en anunciar-ho, es donaven pistes que potser intentarien treure-li algun titular sobre la seva família.

Jorge Javier Vázquez, en aquest moment, no podia aguantar més i deixava caure que no li sembla casual que Rocío Flores acudeixi als debats dels diumenges i dels dimarts, però mai a les gales dels dijous, que són les que presenta ell. Davant d'això, Sobera optava per quedar-se al marge, però Vázquez anava una mica més enllà i acabava dient que potser a la jove li fa menys por anar a plató la resta de dies, que coincidir amb ell.

Si es confirma aquest extrem, és sorprenent el poder que té Rocío Flores a Telecinco, ja que fins i tot tindria el privilegi de decidir si treballa amb un presentador o amb l'altre, un element clau i fonamental perquè els programes de la cadena funcionin a la perfecció.

Podria no ser l'únic veto de Rocío Flores

I sembla que Rocío no tindria només entre cella i cella Jorge Javier Vázquez . Els espectadors asseguren que la filla d'Antonio David també interferiria en els col·laboradors que participen en els debats i, entre les seves línies vermelles, també hi hauria una col·laboradora en concret, amb la qual no estaria disposada a coincidir mai. Es tractaria de Sofia Suescun, que cada vegada que ha anat als debats ha estat quan Rocío no hi era present.

No obstant això, hi ha altres veus que asseguren que Suescun no participa en els debats per una decisió que no té res a veure amb Rocío Flores i que respondria a una decisió interna de la productora i de la cadena, que hauria optat per evitar que Suescun, ara presentadora a Mitele Plus, perdi la seva neutralitat cada vegada que seu en un plató com a comentarista.