Rocío Flores revela la intenció d'Olga Moreno amb 'Supervivientes'

Rocío Flores deixa de banda l'allau de crítiques que versen sobre el seu pare per dedicar-li unes paraules a Olga Moreno i descobrir què succeirà

El tsunami de problemes que ha envaït a la família d'Antonio David Flores va amenaçar d'afectar els plans de futur de la seva dona i, amb això, deixar penjat a Telecinco. I és que la recent sentència dictaminada contra l'exguàrdia civil, que haurà de fer front al pagament d'una sanció econòmica de 60.000 euros a favor de la seva exdona, el seu acomiadament imminent de 'Mediaset' i l'enrenou que ha desencadenat el documental de Rocío Carrasco, va espantar Olga Moreno.

 

La concursant confirmada per a la pròxima edició de 'Supervivientes 2021' ha dubtat a fer les maletes i posar rumb a Hondures, deixant a Antonio David Flores sol enfront de les adversitats que esdevenen en la família aquests últims dies. No obstant això, finalment, l'empresària ha decidit concursar en el programa, i per això compta amb el suport de tota la seva família, inclòs de Rocío Flores, qui a través de 'stories' en el seu perfil de les xarxes socials li ha desitjat tota la sort de món. 

 

«Ara sí, comença la teva aventura, gaudeix dels Cayos Cochinos al màxim», va escriure la filla d'Antonio David Flores en una fotografia publicada on se les veu a ambdues abraçades i molt unides. Ara doncs, ja no hi ha marxa enrere, i no hi ha dubte que en uns dies veurem a la sevillana seguir els passos de la filla del seu marit i saltar de l'helicòpter en direcció a la seva nova aventura.

Fotomuntatge amb el stories de Rocío Flors sobre Olga Moreno
Rocío Flores li ofereix tot el seu suport a Olga Moreno de cara al concurs 'Supervivientes 2021'. | Catalunya Diari / Instagram

Una declaració d'intencions en tota regla

D'altra banda, aquesta dolça instantània en la qual les dues dones de l'exmarit de Rociíto es fonen en una tendra i còmplice abraçada podria ser un missatge també per a la mateixa Rocío Carrasco. Fins a la data i després de l'emissió dels tres primers capítols del documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', la família de Rocío Jurado i la seva mateixa neta no s'han pronunciat al respecte. I, a jutjar per la imatge de Rocío Flores, tot apunta que per a la jove de 24 anys el seu principal referent continua sent la dona del seu pare, a qui no hi ha dubte que estima amb bogeria.

 


Comentaris

envia el comentari