L’actor Roger Pera va ser addicte a les drogues: «Ho tenia tot i vaig acabar consumint»

La família Pera ha dinat amb Gemma Nierga al primer capítol de la segona temporada de ‘Els meus pares’

Gemma Nierga amb Roger Pera i els seus pares, Joan i Meri
Gemma Nierga amb Roger Pera i els seus pares, Joan i Meri | TV3

Gemma Niegra entrevista la família de diversos famosos catalans a ‘Els meus pares’ de TV3. El primer capítol de la segona temporada, que ha tingut un gran èxit amb el 15,1% d’audiència, ha estat molt emotiu i sincer, en compartir l’experiència del popular actor Joan Pera i la seva dona, Meri Itxart, sobre l’addicció a les drogues del seu fill, en Roger Pera, també a actor.

Roger Pera tenia problemes d’autoestima

En Joan i la Meri van arribar a témer per la vida d’en Roger, tot i que en paraules del primer, «sempre han estat preparats pel que pugui passar». Així ho expliquen durant el programa i, fins i tot, el pare va preferir que el seu fill «estigués mort» a «veure’l destruir-se cada dia». Per la seva part, Roger explica: «Jo era una persona que ho tenia tot, tot, i vaig acabar tancat en una habitació consumint».

Roger va començar a actuar amb només onze anys i durant tota la seva vida ha estat envoltat de fama i autoexigència. Tot i tenir problemes amb les drogues, va demanar ajuda, segons explica el seu pare: «El Roger em va venir a parlar, jo creia que havia deixat embarassada una noia, però em va dir que estava enganxat. Tots a casa hem estat amb aquesta història».

Així, Roger parla sobre la seva addicció a la cocaïna i ha afirmat que ell mateix va ser qui «es va complicar la vida»: «No pots dir que vas tocar fons perquè sempre pots anar més avall. Vaig caure-hi per un problema d'autoestima, de no tolerar la frustració. T'acostumes a la satisfacció immediata. Era una contradicció: m'encanta viure i prenia una cosa que m'estava matant».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari