Primera demanda judicial per al programa de Rocío Carrasco a TVE

'Lazos de Sangre' s'enfronta a la seva primera polèmica judicial

La cantant italiana Romina Power en un plató de televisió
Romina Power demandarà el programa 'Lazos de Sangre' | Telecinco

El programa 'Lazos de Sangre' de TVE on es repassen les biografies d'alguns personatges més famosos, es podria enfrontar a la seva primera demanda. L'espai presentat per Boris Izaguirre, i que compta amb la col·laboració de Rocío Carrasco, està en el punt de mira de Romina Power.

Fa dues setmanes va ser Albano Carrisi el protagonista principal. Entre els nombrosos records sobre la vida del cantant es va tornar a tractar el tema de la desaparició de la seva filla Ylenia. Una ferida encara oberta i delicada per als seus pares, tot i que la investigació arribés a la seva fi. Les autoritats van decretar la seva mort sense tenir proves que això realment succeís.

Romina Power comenta molt dolguda en una entrevista per a 'Lecturas': «M'he quedat horroritzada. Unes quantes persones parlant de mi, d'Albano i de la meva filla Ylenia sense conèixer els detalls». La cantant es mostra indignada amb el programa i per això ha anunciat que els seus advocats s'han posat mans a l'obra per emprendre accions legals contra ell.

Ha anunciat que s'ha posat en contacte amb els seus advocats

Al programa es va fer un repàs sobre la vida del matrimoni, sobre la desaparició de Ylenia i el posterior divorci de la parella. Els dos moments més durs i difícils de la família. Però el que més indignació va despertar en Romina van ser les especulacions que es van llançar sobre el que ha passat a la seva filla.

«L'especulació sobre el tema de la meva filla ha tocat fons aquest cop i ha de parar d'una vegada per totes» respon contundent. Romina considera que no se la va tenir en compte per dir la seva, i això li va doldre. «No he mort encara. Haguessin pogut trucar-me per entrevistar-me a mi també. Quan acabarà aquest martiri?» es pregunta cansada que la seva filla segueixi estant en boca de tots.

Romina Power es troba en un moment delicat després de la mort de la seva germana Taryn i reviure de nou la desaparició de la seva filla ha estat la gota que ha fet vessar el got. A dia d'avui, manté una bona relació amb Albano, amb qui va passar el confinament a la seva finca, al costat de la dona del cantant i els seus dos fills.


Comentaris

envia el comentari