Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix

Rosa Benito fa callar Belén Esteban: «No estaria bé»

Rosa Benito torna de les seves vacances molt tranquil·la, però disposada a callar boques. La primera la de Belén Esteban, després de la seva dura advertència

Rosa Benito ha tornat de les seves vacances i ve amb les piles carregades. Després d'un temps desconnectada, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha tornat a plató.

 

L'exdona d'Amador Mohedano ha tornat disposada a respondre a totes les qüestions que l'afecten. Entre elles, la baralla sorgida després del dur avís de la seva antiga companya, Belén Esteban, a la seva cap, Sonsoles Ónega.

 

«Vigila amb Rosa Benito quan no estigui en el teu programa a veure si el tirarà també per terra com ha fet amb 'Sálvame'», advertia la madrilenya. Belén Esteban també ha tornat de les seves vacances i arriba carregada de missatges enverinats.

 

«Em sembla una traïdora. Si tan malament estava, que hagués marxat abans», va respondre la de Paracuellos a la seva excompanya de programa.

 

Belén Esteban defensa la mà que li dóna menjar amb dents i ungles. Tot i que la col·laboradora també ha vessat llàgrimes al plató de Carlota Corredera, no permet que es desqualifiqui el programa on treballa.

 

Sonsoles Ónega ha defensat Rosa Benito davant la forta acusació de Belén Esteban. «Què em vols dir, Belén? Jo de Rosa Benito tinc la millor de les opinions perquè amb aquest equip, no només amb mi, s'ha portat molt bé...», va respondre la presentadora.

 

Rosa Benito, durant el seu primer dia de treball, ha agraït a la periodista les paraules que ha tingut cap a ella. I, per descomptat, ha respost a Belén amb l'elegància que la caracteritza.

 

«Vull donar-te les gràcies perquè la gent que em coneix sap com sóc», li va dir la col·laboradora a Sonsoles. Tot seguit, va respondre a la qual va ser la seva amiga.

 

«Belén em coneix. Aquell dia estaria ella malament. (Belén Esteban) ha reconegut que em té afecte, que sóc bona dona i que ella sí que es fia de mi», ha assenyalat.

 

Rosa Benito no vol creure el que havia escoltat i justifica el missatge indirecte de la seva antiga amiga. L'ex d'Amador prefereix pensar que Belén Esteban no sent el que va dir i que va ser un impuls més de la de Paracuellos.

 

«Aquell dia no estaria bé, ella. Em quedo amb el bonic de la gent», ha recalcat Rosa Benito. La cunyada de Rocío Jurado no vol entrar en majors polèmiques i ha tancat la disputa des de la bona fe.

 

Les paraules de Rosa Benito que van ferir a Belén Esteban

 

La madrilenya va arribar a 'Sálvame' a principis de setembre després de gaudir amb la seva parella entre platges i 'xiringuitos'. Però venia molt enfadada. Tot i que el seu aspecte relaxat i bromista, semblava que Belén tornava sense ganes d'enfrontaments.

 

Belén Esteban, que sempre ha mirat el seu programa amb bons ulls, no ha tolerat les paraules que va dir Rosa Benito sobre el vaixell insígnia de Telecinco.

 

Tot va començar quan va saltar la bomba que Antonio Canales havia sigut acomiadat del programa. El ballarí ho va saber en directe i va demandar 'Sálvame'.

 

Rosa Benito es va sumar a tots els rostres que van criticar l'actuació del programa. Per a molts, informar de l'acomiadament al col·laborador davant de tots els espectadors va ser «humiliant».

 

Antonio Canales no es va tallar després de la mala jugada, per a aconsellar a la direcció de Sálvame d'un canvi de la línia editorial del format.

 

Segons el ballarí, l'audiència havia baixat notòriament perquè s'havia convertit en un programa avorrit. Rosa Benito va donar suport a les paraules de l'excol·laborador de 'Sálvame'. 

 

Fins i tot, es va atrevir a dir que més d'un dels col·laboradors d'aquest plató pensaven el mateix que Antonio Canales. Encara que Rosa va preferir no revelar noms.

 

«Abans Sálvame era un programa on reies, t'ho passaves bé, ploraves, t'aixecaves, anaves i tornaves. Ara el que es veu és el que és, i sembla que a la gent no li agrada, tanta baralla i tanta llàgrima. Ja no riu la gent», ha sentenciat Rosa Benito.

 

Belén Esteban va enfadar-se després d'escoltar com la seva antiga amiga i excompanya de treball ha parlat de Sálvame. La de Paracuellos defensa el plató on fa tants anys que treballa amb totes les armes.