Rosa Benito torna a la càrrega contra Rocío Carrasco: «Em pregunto si...»

Rosa Benito carrega novament contra la seva neboda després de l'última notícia

Rosa Benito és una de les persones que més ha atacat a Rocío Carrasco des que va començar la seva sèrie. Ha utilitzat el seu treball a 'Ya es mediodía' per posar en dubte el seu testimoni. I també per carregar contra ella com a mare.

Avui ha tornat a seguir en aquesta línia. Ho ha fet en descobrir que la producció de la seva neboda tindrà segona part. I també en saber que en aquesta parlarà d'ella i dels Mohedano.

Sense saber què s'explicarà en aquesta segona temporada, ja ha decidit reaccionar, i d'acord amb les seves paraules sembla que aquesta l'inquieta. Una cosa que també li ha passat a qui va ser el seu marit, Amador.

La cunyada de Rocío Jurado reacciona al projecte de la seva neboda

La pròxima tardor és quan l'ex d'Antonio David continuarà explicant la seva vida. Ho farà amb la sèrie 'En el nombre de Rocío'. En ella parlarà de per què no té relació amb la seva família materna més mediàtica. El tràiler d'aquest espai ja s'ha emès. Avui l'ha vist Benito al programa on col·labora, i la veritat és que no s'ha quedat indiferent a aquest.

No ha quedat impassible davant aquest avanç, i és que en ell es diuen coses com ara «Van pensar que el seu menyspreu quedaria impune». Això sense oblidar l'«escac al clan».

Després de veure el vídeo, la col·laboradora ha estat molt seriosa. Tot i això, ha dit: «En tot això que hem vist, em falta la paraula amor perquè ha estat una persona molt estimada».

És més, ha afegit: «Ha tingut moltíssim amor. Espero que en aquest recorregut que farà, també compti coses boniques. I és que també les ha tingut i les ha viscut». En aquest punt és quan s'ha tornat més dura. Ho ha fet en dir unes paraules que han generat una gran controvèrsia.

Rosa Benito ha manifestat: «Esperarem a veure què és. Ella està agafant aquest micròfon que és la televisió perquè li donin suport pel maltractament. I jo també em pregunto si això serà un maltractament mediàtic per a nosaltres, per a la família».

Però no s'ha quedat aquí. Per a ella «tot és un maltractament mediàtic cap als Mohedano, i veurem què és el que passa».

La tia de Rocío Carrasco carrega contra tots

La col·laboradora ha atacat a la seva neboda per aquesta segona part de la sèrie. Però ha anat a més. Així, també ha carregat contra la producció i contra els qui donen suport a l'associació.

Ho ha deixat clar quan ha dit que «no entenc que hi ha gent que s'alegra i està desitjant que arribi novembre per veure-la. A mi m'agraden també les coses boniques i m'agrada la pau. No m'agrada l'odi perquè no comporta a res, porta al dolor». Tot seguit ha afegit: «Això el que pot portar és a coses de dolor i no val la pena».

Així mateix ha criticat els realitzadors del tràiler. I és que creu que han fet servir inadequadament un vídeo de Rocío Jurado. Ens referim a un en el qual explicava el dolor que sentia quan parlaven malament de la seva filla.

En aquest sentit, Rosa ha dit: «Em sembla que no està bé que facin servir a la seva mare en aquest sentit. La seva mare el que fa és una crida a la premsa que està destruint la seva filla per haver-se separat».

És més, ha matisat: «Rocío Jurado va tenir a la família fins a l'últim minut. Llavors, em sembla injust que es jugui amb això».

Les xarxes ataquen la progenitora de Chayo Mohedano

Les declaracions de Rosa Benito han fet 'cremar' les xarxes socials. Bona mostra d'això és que el seu nom s'ha convertit en tendència a Twitter. Molts són els espectadors que l'han atacat. Ho han fet fonamentalment per utilitzar la paraula maltractament per referir-se a tot el que a la família li ve a sobre amb la sèrie. Un exemple d'això són els següents tuits:

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari